Sylvesters dåb 14.04.2013

Billeder fra en betydningsfuld dag. En dag hvor vores søn var endnu mere i fokus end han plejer, og det var så dejlig en dag. Vi holdte det på afslappende vis, nemlig hjemme ved os selv med mad udefra og en lækker og flot kage. Lige i vores ånd. Engang når jeg skal giftes foretrækker jeg det også low key, gerne i udlandet på en strand med få mennesker som gæster.

Nå, nok om det ? Her får I lige en omgang billedespam fra en hyggelig dag. Det har intet med sundhed at gøre, men derimod et indblik i vores familieliv. Jeg synes nemlig selv det er de skønneste indlæg, og dem jeg selv holder mest af. Derfor overvejer jeg også, at tage bloggen i en mere personlig retning med færre, mere gennemarbejdede og stemningsfyldte indlæg, men mere om det en anden gang. Det er kun noget jeg overvejer. Det vil selvfølgelig stadigvæk være med sundhed som overordnet emne, men så lidt flere indlæg og billeder af os og vores hverdag ?

Dåb 2

Dåb 1 Dåb 3 Dåb 4 Dåb 5

Signature

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

21 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments