Ups! Vi har netop bestilt ferie til..

Ups! Vi har netop bestilt ferie til.. 1

Hvem havde vidst i dag skulle være en dag fyldt med impulsive valg og rare stunder? Det er godt nok fredag, men på ingen måder en standard fredag. I dag endte vi nemlig med at bestille en ferie, da vi har fri om nogle uger, og længe har haft brug for at komme væk til varmere himmelstrøg.


LÆS OGSÅ: DEN ULTIMATIVE MALLORCA GUIDE, SOM DU BARE SKAL LÆSE


Men hvad endte vi med at bestille? Vi endte faktisk med en uge på Mallorca – præcis som jeg havde drømt om. Mine forældre hjalp os med lejligheden på et skønt resort, da de har en timeshareordning og flybilletterne bestilte vi igennem SAS. Vi fik også lejet en bil, hvilket altid er et spændende foretagende, da man aldrig helt ved hvad man møder op til.

Det vigtigste er blot at vi skal afsted, og vi ikke har andre planer end afslapning. Vi er der kun en uge, så det er bare med at komme HELT ned i gear. Der er heldigvis både pool og strandrev (det lækre af slagsen på billedet) ved lejlighedsresortet, så vi har god mulighed for at køle af. Vejret skulle nemlig stadigvæk være fint i midt september.

Vi har aldrig været på Mallorca før, så hvis I har nogle gode tips, må I endelig dele dem. Vi har bil, så vi skulle gerne kunne komme rundt til det meste.

Arhh, nu kan jeg gå på weekend med en god mavefornemmelse. Ferien er på plads, og nu har vi kun 14 dage, som gerne må gå meget stærkt. 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

14 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments