Vores nye podcast

16129629_10209583328914966_1122551665_o

Jeg har virkelig været spændt på den her dag! Faktisk har det været noget, vi har arbejdet på i flere måneder efterhånden, men grundet tekniske vanskeligheder og dårlig Skype forbindelse, har vi været nødsaget til at lave lidt om undervejs.

Læs også:
Uhyggelige podcasts, som du skal lytte til på en kold, mørk og blæsende aften

MEN nu er den her. Vores helt eget PODCAST. Det er et podcast Michelle fra Stonemuse og jeg har lavet sammen, og vi glæder os sådan til at byde jer velkommen med et nyt afsnit hver uge. Michelle har også lavet en genial guide til de fem bedste podcasts, hvis du mangler et par anbefalinger.

Velkommen til vores nye ugentlige podcast – Coffee and Kale

Hvorfor lige et podcast, tænker I måske? Både Michelle og jeg er glade for podcasts, især de amerikanske af slagsen, men syntes der manglede et herhjemme, hvor dialogen var udgangspunktet. Modsat mange andre, der laver podcasts, sidder vi jo nemlig to mennesker og taler sammen, og det kommer der naturligvis nogle interessante samtaler ud af. Vi får forskellige syn på samme sag og jeg kan afsløre så meget, at vi ikke er altid er enige eller gør tingene på samme måde.

Læs også:

Jeg har samlet de bedste podcast. Få et samlet overblik her

Derudover er det nemmere at være naturlig, når man snakker, frem for når man laver YouTube videoer, hvor man både skal tage hensyn til udseende, lys, vinkel, fremtoning etc. Podcasts er ægte. Der er ikke så meget glamour, men bare en stille og rolig sludder. For det er det vi vil. Vi udgiver også IKKE som værende online eksperter, men deler derimod vores udfordringer, bekymringer og glæder ved dét at være selvstændig ung kvinde i dagens Danmark.

Hvad kommer Coffee and Kale til at handle om?

Coffee and Kale kommer således til at være en uhøjtidelig podcast, der giver indblik i livet som selvstændig i en digital tid, hvor alt foregår online. Jer, der lytter med, får en masse viden om karriere, blogging, motivation og alt derimellem. Det bliver et bredt spektrum af ting, der rører sig i vores liv, og derfor kan det også være relateret til andet end karriere og livet som selvstændig forretningskvinde.

Hvis I derude ligger inde med idéer til et emne, kan I altid skrive til os og vi kan tage det op. På sigt kunne det nemlig være rigtig spændende at tage læserdilemmaer op ala Mads & Monopolet.

Men nok om det. Hermed vores første podcast (kan hentes ned i Itunes her), som i bund og grund er en kort introduktion af os, vores nye podcast og fremtidige ønsker. Husk, at formatet er nyt for os begge og vi lige skal finde vores vej. Selvom man ikke har ansigt på, er det noget helt andet at tale til sine “lyttere” end at skrive på bloggen. Men vi håber selvfølgelig I vil lytte med hver uge.

Sådan henter du vores Coffee and Kale podcast ned på din smartphone

Du kan selvfølgelig høre podcastet direkte i blogindlægget her ved at klikke play ovenfor. Men jeg vil anbefale dig, at hente Podcast app’en på din telefon (hvis ikke du allerede har den), og søge på Coffee and Kale. Så dukker vores podcast og afsnit op.

Her kan I abonnere, således afsnittet automatisk bliver hentet ned, hver gang vi lægger et nyt op. I får direkte besked, og hvis man lytter til podcast i sin hverdag, er det her klart den smarteste måde at holde sig opdateret.

Endnu engang tak for jeres evige support, og så glæder vi os til at producere og udgive en masse episoder til fri aflytning. Planen er, at vi udgiver hver mandag, således I kan starte jeres uge med et nyt afsnit, der kan sætte tankerne igang og give jer et personligt frirum.

Hvis I kan lide vores podcast, så husk endelig også at anmelde det i Itunes. Tak <3 Rigtig god mandag.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

16 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments