Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hjemmelavet vegansk bounty (kokoskonfekt)
5
fra 1 stemme
Servings:
10
stk.
Tilberedelse
1
time
t
I alt
1
time
t
Ingredienser
100
g
kokosmel
40
g
blød kokosolie
¼
dl
kokosmælk eller plantemælk
30
g
kokossirup eller agavesirup
¼
dl
rødbedejuice
1
tsk.
vaniljepulver
200
g
mørk chokolade
Tilberedelse
Bland alle ingredienserne sammen på nær chokoladen.
Rør godt rundt til du har en ensartet masse, der er nem at arbejde med.
Form ca. 10 barer.
Stil dem i fryseren i minimum 30 minutter.
Smelt chokoladen over et vandbad.
Tag barerne ud af fryseren og overtræk dem med chokolade.
Stil dem kort på køl igen før de kan nydes.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest