Go Back
+ servings
Opskrift ikon

Hjemmelavet vegansk bounty (kokoskonfekt)

5 fra 1 stemme
Antal: 10 stk.
Tilberedelse1 t
I alt1 t

Ingredienser

  • 100 g kokosmel
  • 40 g blød kokosolie
  • ¼ dl kokosmælk eller plantemælk
  • 30 g kokossirup eller agavesirup
  • ¼ dl rødbedejuice
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 200 g mørk chokolade

Tilberedelse

  • Bland alle ingredienserne sammen på nær chokoladen.
  • Rør godt rundt til du har en ensartet masse, der er nem at arbejde med.
  • Form ca. 10 barer.
  • Stil dem i fryseren i minimum 30 minutter.
  • Smelt chokoladen over et vandbad.
  • Tag barerne ud af fryseren og overtræk dem med chokolade.
  • Stil dem kort på køl igen før de kan nydes.