Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vegansk æblecrumble
5
fra 1 stemme
Servings:
8
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
50
minutter
min
Ingredienser
Æblecrumble
100
g
plantemargarine
100
g
hvedemel
1
spsk.
hvedemel
100
g
havregryn
50
g
hakkede mandler
50
g
rørsukker
Selve bunden
600
g
æbler
100
g
rørsukker
1
spsk.
vaniljesukker
1
tsk.
plantesmør til at smøre fadet
Cremen
1
Cremefine Plantebaseret til piskning
1
tsk.
vaniljepulver
Tilberedelse
Skær æblerne i tern eller både. Bland dem med kornene fra vaniljestangen samt sukker og placer dem i et smurt ovnfast fad.
Bland alle de resterende ingredienser til en crumble. Smuldr dejen sammen til små klumper.
Fordel crumble-dejen over æbleblandingen og bag kagen i en 180 °C forvarmet ovn i 25-30 minutter til overfladen er gylden.
Lad kagen køle af og server den med den piskede vaniljecreme lavet på Cremefine Plantebaseret og vaniljesukker.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest