De bedste serier på HBO Max du bare MÅ se

På HBO Max vrimler det med masser af gode og spændende serier, som du bare må binge watche. Her får du seks serier, som er stærkt anbefalelsesværdige. 

I en travl hverdag er det virkelig rart at kunne læne sig tilbage med en god og spændende serie, som bare bliver ved med at trække én ind i komplekse, sjove, underfundige intriger og magtspil. Her er seks serier, som på det kraftigste kan anbefales at se på HBO Max

White Lotus = Hitserien har netop lanceret sæson to, som byder på flere mord og intriger. Det er kulsort komedie med dystre toner under den polerede og flotte overflade. Hvis du ikke har set sæson et, så start med den. Sæson to bygger nemlig videre på formlen fra etteren. 

The House of the Dragon = Er en afstikker af Game of Thrones, og er helt sikkert værd at se, hvis du elskede GOT. House of the Dragon foregår 200 år tidligere og her følger du familien Targaryen, som har hersket i Westeros i 100 år, fordi de er de eneste, der kan kontrollere dragerne. Familiedynastiet er bygget op af magt, intriger og indavl. I denne serie får du masser af spænding og intriger, når familien strides internt. Og som i GOT er et af omdrejningspunkterne også, om det kan lade sig gøre for en kvinde at sidde på magten. Se den, hvis du var vild med GOT! 

Succession = Denne fantastiske serie må du bare se. I serien følger man familien Roy med patriarken Logan Roy i spidsen. Arvtagerne strides indbyrdes om at overtage familieforetagendet en dag. Og det er da også disse rivaliseringer, som absolut gør serien spændende. De udnytter hinanden på smertelig vis med deres store egoer, penge og uenigheder. Den har en score på 8.8 på IMDB.

The Gilded Age = Hvis du var vild med Downton Abbey og Matador, så er The Gilded Age noget for dig. Serien foregår i 1880’ernes New York blandt USA’s overklasse. Man følger Marian Brook, som flytter ind hos tanterne Ada og Agnes efter faderens død. Familien tilhører overklassen og omgås ikke de nyrige såsom familien Russell, der har bygget byens mest prangende palæ lige overfor tanterne. herfra udspiller sig drama og intriger, som kun overklassen kan levere. 

Mare of East Town = Kate Winslet spiller fremragende i denne krimiserie. Hun er efterforsker i byen East Town i Pennsylvania, da en ung kvinde bliver fundet myrdet i skoven. Hun sætter alt ind for opklare mordet på den unge kvinde, men kæmper samtidig på hjemmefronten med traumet over sin søns selvmord og en forældremyndighedssag om sit barnebarn. Herfra går det over og stok sten for at få styr på alle de løse ender. The Cleaning Lady = I denne serie følger man den unge mor Thony, som oprindelig er uddannet læge i Cambodia, men nu må forsørge sig selv og sin dødssyge søn, som rengøringskone for mafiaen. Hun lever under jorden og serien har derfor stort fokus på immigrant problematikken over there. Så hvis du er til gangster-logik og drama, så kan det anbefales at se denne serie.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.