Få smukke negle

Mange mennesker ønsker sig smukke negle, og det er faktisk overraskende simpelt at få denne drøm til at gå i opfyldelse. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du får smukke negle til sommerhalvåret.

Hvad er forskellen på akryl og gele negle?

Akryl og gele negle er begge typer af kunstige negle, som man kan få lavet, men forskellen på akryl og gele negle er, at akrylnegle består af en blanding af akrylpulver og akrylvæske, der bliver blandet til en akrylmasse, som lægges på din negl. Denne masse hærdes, når den udsættes for luft. Gele negle derimod består af en tyk gele, som hærdes ved brug af UV- eller LED-lys. 

Plej dine negle

I en travl dagligdag kan man nemt komme til at glemme at pleje sine negle, men det tager faktisk ikke mere end et par minutter at give sine negle en kærlig hånd. Først og fremmest er det en god idé, hvis du forsøger at rense dine negle hver dag, og at du generelt er opmærksom på dine negles tilstand, så de ikke når at flække.

Vælg den rigtige neglelak

Der findes mange forskellige typer neglelak, og det er nemt at købe en neglelak, som man ikke rigtig får brugt. Heldigvis kan man gøre en række ting, der kan øge chancerne for, at man får købt sin kommende yndlings lak. 

  1. Vælg en neglelak af en høj kvalitet. Dette vil uden tvivl være pengene værd, hvis du ønsker et smukt og holdbart resultat. 
  2. Find en neglelak, der passer til sæsonen. Om sommeren er det ofte populært at have smukke pastelfarvede negle, hvorimod mange foretrækker mørkere nuancer i vinterhalvåret. Du kan derfor med fordel gå efter at matche naturen, når du vælger din neglelak. 
  3. Gå efter en neglelak, der passer til din hudtone. Der er mange mennesker, der ikke kender deres hudtone, men den er faktisk overraskede nem at finde, og der er flere forskellige ting, du kan kigge på. Først og fremmest kan du kigge på blodårerne på undersiden af dit håndled. Hvis dine blodårer er grønlige, vil du med stor sandsynlighed have en varm hudtone, hvorimod du vil have en kold hudtone, hvis dine årer er mere blålige. Derudover kan du også kigge på dine øjne og dit hår, er farven eller kold? Når du har fundet din hudtone, handler det blot om at vælge en neglelak, der enten har en kold eller varm undertone, alt efter hvad du finder frem til. 
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.