Fra æggebakker til smukke vægudsmykninger

Akustikpaneler er meget mere end brugte æggebakker i et intermistisk lydstudie. Her i 2023 kan man indrette et moderne hjem med smukke trælameller, som faktisk er et moderne designbud på akustikforbedrende paneler. 

Vælg akustikpaneler til et smukkere og roligere hjem

De seneste år med hjemmearbejde har åbnet folks øjne op for, at det er vigtigt at føle sig tilpas i sit eget hjem i flere situationer. Når stuen også er legestue, fjernsynsstue og hjemmekontor, kan det være svært at høre, hvad hinanden siger eller få arbejdsro. Derfor er det godt at tænke lidt over, hvordan man inddeler multifunktionsrum i forskellige sektioner på en dynamisk måde. 

Her er de flotte og stilrene træpaneler fra firmaet WoodUpp en ideel måde at indrette med, så man ikke behøver at gå på kompromis med looket. 

Akustikpaneler består af smalle rækker af træpaneler med en filtbaggrund, der gør akustikken i dit rum væsentligt mere behagelig. Også selvom, man kun vælger at udsmykke én væg med dem. Ved at vælge bestemte vægge til og fra kan man også lege med udtrykket, som de flotte træprodukter bidrager med. Det kan for eksempel være en måde også visuelt at afgrænse eller inddele forskellige områder i storrum.  

Få hjemmekontoret til at at fungere på flere planer

Det er ikke altid den mest taknemmelige opgave at gøre et hjemmekontor til en del af ens hjem, uden det bliver koldt og kedeligt at kigge på, når kontoret ikke er i brug. Det kan man afhjælpe ved at vælge de flotte akustikpaneler fra WoodUpp, da de fås i forskellige farver, som giver hvert deres designmæssige udtryk. 

For et mindre poleret look, kan man for eksempel vælge farven charcoal, som er en støvet gråsort. Hvis man er mere til noget, der skal fungere som baggrund til onlinemøder eller lignende, er det måske lysere træfarver som Klassisk Eg med grå filtbaggrund.  

Indret med dobbeltfunktion

Når man skal indrette et hjem, der har mange funktioner, kan det være godt at kigge efter ting, der har dobbeltfunktioner. På den måde får man mere ud af sin indretning og gør ting som for eksempel akustikforbedringer til en aktiv del af sine designvalg. Hos akustikpanelfirmaet WoodUpp finder du et spændende udvalg af akustikpaneler. Et godt tip er at bestille farveprøver på deres hjemmeside, så du kan lege lidt med de mange muligheder for en fed og interessant indretning, som de moderen akustikpaneler tilføjer.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.