Oplev disse smukke naturvidundere i Island

Island er et land fyldt med smukke naturfænomener. Det er et land, der bl.a. er kendt for sine vulkaner, gejsere og isbjerge. Vulkanerne på Island er meget aktive. Derudover har Island også en række gejsere, som man kan opleve. Disse gejsere skyder ofte store mængder varmt vand og damp op i luften. Endelig har Island også en række isbjerge, som man kan se fra kysten eller fra både. Isbjergenes størrelser varierer meget, men de fleste af dem er store nok til, at man kan se dem fra lang afstand.

Nordlys

Island er et af de bedste steder at opleve det magiske nordlys. Dette skyldes, at landet ligger på den nordlige halvkugle, hvilket gør det til et perfekt sted for at se det farverige fænomen. Du bestemmer selv, om du vil gå på egen jagt efter nordlys, eller om du vil jagte heldet ved at tage på guidede ture, hvor en lokal vil sørge for at gøre sit bedste for, at du får oplevet den magiske dans på nattehimlen. Nordlyset er på sit højeste fra september til april, og det er oftest mest synligt mellem klokken 21 og midnat. Det er dog vigtigt at huske på, at vejret har en stor indflydelse på, om man kan se nordlyset eller ej.

Vulkaner

Der findes over 130 aktive og inaktive vulkaner på Island, hvilket gør det til en af de øer med flest vulkaner i verden. Dette betyder også, at der er masser af muligheder for at opleve disse naturlige vidundere. En af de mest populære vulkaner er Eyjafjallajökull-vulkanen, som ligger i den sydlige del af landet. Her kan man se det smukke, isdækkede krater og få en unik udsigt over landskabet. Man kan også tage en tur til den berømte Hekla-vulkanen, som ligger i det centrale Island. Denne vulkan har haft flere store udbrud gennem årene og er et imponerende syn med sin høje top og stejle skråninger.

Vandfald

Der findes utallige vandfald rundt omkring på øen, og det er en oplevelse ud over det sædvanlige at se disse imponerende naturvidundere. Det mest berømte vandfald er Gullfoss, som ligger i den sydvestlige del af Island. Dette vandfald har to trin, hvoraf det første trin er det højeste med en højde på 32 meter. Det andet trin har en højde på 21 meter. Vandet falder ned i en dyb kløft, som giver et spektakulært syn. Et andet populært vandfald er Seljalandsfoss, som ligger i den sydlige del af Island. Dette vandfald har en højde på 60 meter og kan ses fra forskellige vinkler takket være den smalle klippekant, der omgiver det.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.