Bryllup: Oppyntning og at stå for det hele selv

Bryllupspynt

I og med vores bryllup er holdt på så lavt et budget som muligt, skal vi også ordne mange af de praktiske ting selv. Eksempelvis oppyntning. Nu gør det mig faktisk slet ikke så meget, da jeg lige præcis synes det her projekt er ret hyggeligt.

Man kan lave så meget selv eller købe sig til ekstremt billige løsninger via Søstrene Grene, Tiger, Lagerhaus eller Ebay, Etsy & AliExpress. Sidstnævnte er så billigt du nærmest får det foræret.

Jeg ved ikke om jeg har bragt det op tidligere herinde, men vi har valgt at booke et lokale lige siden af vores hjem, så vi nemt kan gå frem og tilbage dagen inden og gøre klar. Det er et rimelig stort lokale men også helt hvidt og simpelt.

Derfor skal vi selv sørge for at gøre det bryllupsagtigt. Det gælder både blomster, bordpynt, stearinlys, vægge, loftet, props, sjove indslag, udendørshygge. You name it!

Bryllupspynt

Jeg må også være ærlig og sige, at lige præcis oppyntning er måske ikke det man bemærker mest som gæst, men vi hygger os med det og tager det rimelig cool. Vi når det vi når fredagen inden og resten må være som det er.

Vi holder også allerede receptionen fra omkring kl. 14 og det fortsætter indtil gæsterne går. Jeg er all in på man gør hvad der passer én, men vi havde intet sparet op og nægter at tage et stort lån for at holde ét bryllup, der varer under 24 timer.

Så heller spare op til en lækker rejse for os alle tre efterfølgende og så vigtig er hele receptionen heller ikke for os. Det  vigtigste er, at vi bliver viet og at Sylvester overværer dagen, hvor vi officielt bliver mand og hustru. Det er ekstremt stort og jeg kan stadigvæk ikke forholde mig til det.

Jeg synes generelt folk skal passe deres eget. Hvis man har lyst og råd til det helt overdådige bryllup til 500.000 kr. gør man det. Hvis man er mere til et overraskelsesbryllup på rådhuset for den nærmeste familie gør man det. Folk skal da gøre lige hvad de har lyst til – uden at skulle forsvare, hvorfor de gør som de gør.

Det handler ikke om trends eller at man er overfladisk. Det handler om kærligheden og jeg forstår godt folk kan køre sig selv helt op i en spids.

I en tid, hvor ulykke og tristhed fylder mere og mere i en kaotisk verden, er det da netop vigtigt man tager sig tid til at fejre de ting vi kan være taknemmelig for. Vi er virkelig priviligerede i lille Danmark og jeg synes det mindste vi kan gøre er, at være glade på hinandens vegne og fejre, at der findes lige så mange bryllupper som der gør mennesker ?

Alle de fine pynteting på billedet er fra Lagerhaus – købt da vi var i Malmø for nogle uger tilbage. Jeg elsker den butik og køber altid utrolig meget med hjem, når jeg besøger vores kære naboland.

HELDIGVIS er de endelig begyndt at sælge deres ting online med mulighed for levering til Danmark, hvilket jeg blev rigtig glad for, da vi ikke kunne bære alt hjem i bagagen. Det er de små detaljer der gør forskellen.

Jeg kunne godt tænke mig at høre jer, hvor relevante I finder de bryllupsrelaterede blogindlæg? Er der ønsker til flere af denne type indlæg? Eksempelvis billeder af bryllupskjole, bryllupssko, tanker om maden, budgetvenlige løsninger, DIY projekter m.m.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

11 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments