Velkommen til Danica Chloe

Først og fremmest! Hjertelig velkommen til. Jeg er så forbandet glad for du har fundet vej herind til mit lille hjørne af internettet, og jeg lover dig, at det her er starten på en rar og hjertevarm rejse. Både for dig og mig.

Jeg er vild med chokolade, pæne kjoler, serier i sengen, kommentarsporet hos Ekstra Bladet og kattevideoer på YouTube. MEN jeg er også mor til to unger, så alle førnævnte ting er desværre en sjældenhed i dag.

Vigtigst af alt skal her være rart, og jeg gør en dyd ud af at dele de mange hverdagsøjeblikke, som jeg naturligvis har, når jeg både er mor til to, nogens kone og selvstændig forretningsdrivende. Jeg er en livsnyder, og deler både livets rare facetter, men i den grad også, når tingene går skævt. Således kan du læse om dengang jeg havde en ufrivillig abort, min krop gik amok på p-piller eller hvad med dengang jeg smed min forlovelsesring væk i et hysterisk anfald. Fandme dumt!

HVEM ER JEG?

Nu til det traditionelle! Mit navn er Danica Chloe, og jeg driver min livsstilsblog på ottende år. Det er godt og vel 2.800 dage.. Jeg er 33 år og oprindeligt fra Aarhus. I foråret 2014 tog vi dog springet og flyttede til Købehavn, fordi vi begge sad fast i kedelige jobs og ikke var glade helt nede i maven. Heldigvis fulgte vores dejlige søn, Sylvester, der nu er hele 6 år, med. I april 2018 fik vi vores andet barn – en lille pige ved navn Nola.

Vi er bosat på Islands Brygge (eller bare Amager, som det jo egentlig er..) og er ret pjattede med vores liv på den anden side af Storebælt. Rasmus kører København rundt som ambulanceredder, og jeg arbejder som fuldtidsblogger & freelancekonsulent, når jeg ikke barsler den. Jeg er uddannet kandidat i 2012 inden for kommunikation, sociale medier og PR, og har efterhånden arbejdet med det i flere år. Derfor er jeg virkelig også taknemmelig for jeg dagligt beskæftiger mig med noget, som jeg synes er SÅ interessant.

Jeg elsker at indrette vores 98 m2 store (okay, lille i forhold til vi bor fire mennesker her) og pivdyre lejlighed, ligesom at jeg elsker at eksperimentere med skønhedsprodukter og make-up. Jeg er dog ikke særligt god til det. Jeg elsker også at shoppe og sammensætte outfits på nye måder. På det område er jeg nok lettere overfladisk og ikke altid lige bæredygtig.. Vi rejser så meget som muligt og forsøger altid at skabe nye oplevelser som familie. Jeg vil nemlig til hver en tid hellere opleve end at købe materielle ting.

Derudover er jeg madelsker og i gang med at teste København tynd for de bedste spiseoplevelser. Børnene er nok et af mine vigtigste interesseområde, og begge bliver de beriget med fine fund, sjove indretningsprojekter og børnevenlige retter, selvom jeg nok ikke er den fødte kok.

Jeg er endvidere glad for yoga (tro det eller ej) og kan blive ret gal, hvis jeg glemmer at prioritere det. Jeg er nemlig sådan én, der lider af smerter i kroppen. Alt dette, samt en masse andet, vil finde vej til bloggen, og jeg håber I har lyst til at læse med. Tag et kig rundt og skriv endelig til mig, hvis du har nogle ønsker til emner. Man kan også følge mig på Instagram, hvis man er mere til de hurtige opdateringer.

BLOGETIK

Bloggen modtager nogle gange et bestemt beløb for at skrive om et givent produkt. Hvis et indlæg er en reklame, vil det tydeligt fremgå øverst i indlægget. Jeg skriver kun om de produkter og ydelser, som er i overensstemmelse med bloggens fokusområder og mine egne interesser. Jeg takker dog nej til en hel del, da jeg kender bloggens værd og ikke vil belemre mig selv eller jer med irrelevante produkter.

REKLAMELINKS

Nogle af de links, jeg deler er reklamelinks. Det betyder, at når jeg linker til en webshop, så får jeg en procentdel, hvis I køber noget via linket. Det koster ikke jer noget som helst. Jeg vil altid gøre opmærksom på det, når der er tale om disse links.