Velkommen til Danica Chloe

Først og fremmest! Hjertelig velkommen. Jeg er så forbandet glad for du har fundet vej herind på mit lille hjørne af internettet, og jeg lover dig, at det her er starten på en rar og spændende rejse. Både for dig og mig.

Jeg håber selvfølgelig du via min blog bliver inspireret til, eller klogere på, helbred og velvære, graviditet, babyer, boligindretning, smagfulde opskrifter, sammensætning af outfits, rejsedestinationer, aktiviteter med børn, de bedste skønhedsprodukter eller noget helt andet. Vigtigst af alt skal her være rart, og jeg gør en dyd ud af at dele de mange hverdagsøjeblikke, som jeg naturligvis har, når jeg både er mor til to, nogens kone og karrierekvinde.

HVEM ER JEG?

Mit navn er Danica Chloe, og jeg driver min livsstilsblog på 7’ende år. Jeg er 32 år og oprindeligt fra Aarhus. I foråret 2014 tog vi springet og flyttede til Købehavn. Heldigvis fulgte min mand, Rasmus, og vores dejlige søn, Sylvester, på 5 år med. I april 2018 fik vi vores andet barn – en lille babypige ved navn Nola.

Vi er bosat på Islands Brygge og elsker vores liv herovre. Rasmus kører København rundt som ambulanceredder, og jeg arbejder som fuldtidsblogger & freelancekonsulent, når jeg ikke barsler den. Jeg er uddannet kandidat i 2012 inden for kommunikation, sociale medier og PR, og har efterhånden arbejdet med det i flere år. Derfor er jeg virkelig også taknemmelig for, at jeg dagligt beskæftiger mig med noget, som jeg synes er SÅ interessant.

Jeg elsker at indrette vores 98 m2 store lejlighed, ligesom at jeg elsker at eksperimentere med skønhedsprodukter og make-up. Jeg elsker også at shoppe og sammensætte outfits på nye måder, men hvem gør ikke det? Vi rejser så meget som muligt og forsøger altid at skabe nye oplevelser som familie. Jeg vil nemlig til hver en tid hellere opleve end at købe materielle ting.

Derudover er jeg madelsker og i gang med at teste København tynd for de bedste gastronomiske oplevelser. Vi spiser meget plantebaseret, og derfor deler jeg også gerne grønne opskrifter til hele familien. Børnene er nok mit vigtigste interesseområde, og begge bliver de beriget med fine fund, sjove indretningsprojekter og lækre børnevenlige retter. Jeg er endvidere en stor yogaelsker og eksperimenterer ofte med sunde retter i køkkenet. Alt dette, samt en masse andet, vil finde vej til bloggen, og jeg håber I har lyst til at læse med. Tag et kig rundt og skriv endelig til mig, hvis du har nogle ønsker til emner.

BLOGETIK

Bloggen modtager nogle gange et bestemt beløb for at skrive om et givent produkt. Hvis et indlæg er sponsoreret vil det tydeligt fremgå øverst i indlægget. Jeg skriver kun om de produkter og ydelser, som er i overensstemmelse med bloggens fokusområder og mine egne interesser. Jeg takker dog nej til langt det meste, da jeg kender bloggens værd og ikke vil belemre mig selv eller jer med irrelevante produkter.

REKLAMELINKS

Nogle af de links, jeg deler er reklamelinks. Det betyder, at når jeg linker til en webshop, så får jeg en procentdel, hvis I køber noget via linket. Det koster ikke jer noget som helst. Jeg vil altid gøre opmærksom på det, når der er tale om disse links. Jeg linker kun til de webbutikker, jeg selv anvender og som jeg kan stå inde for.