Opskrift: Sunde orange trøfler

Haps, blev der sagt. En lækker og nærende dessert til hygge på sofaen. Eller når du er lækkersulten og kigger køleskabet igennem for 17. gang. Så er de her trøfler the place to go. Siger det bare.

Trøfler1

Opskriften er lavet ud fra min nye favorit bog, Hjælp vi skal have gæster, der er lavet til os med børn, der stadigvæk gerne vil invitere gæster på besøg uden at stresse helt vildt.

Jeg er et ordensmenneske og hvis jeg kan planlægge mig ud af de værste udfordringer, så gør jeg det mere end gerne.

Bog1

Bogen er spækket med lækre opskrifter, som er nemme at gå til men alligevel utrolige lækre. Samtidigt får man bedre overblik over madlavningen, så middagerne bliver mindre stressende. Nedenstående opskrift vidner om hvor nemt og simpelt det er. Og så spiller netop denne opskrift bare rigtig godt sammen med LCHF princippet. Selv jeg kastede mig ud i det og det er uhørt.

Trøfler2

ORANGETRØFLER (ca. 20 stk)

Du skal bruge:

?175 g mørk chokolade

? 1 1/2 dl piskefløde

? Revet skal af 1/2 økologisk appelsin

? 4-6 spsk. kakao

Trøfler3

Sådan gør du:

Varm fløden i en gryde mens du rører rundt. Fløden skal kun lige koge op. Når den gør det, tager du gryden fra og putter al chokoladen i, som du på forhånd har knækket i mindre stykker. Rør rundt mens chokoladen smelter. Når trøffelmassen har kølet af et par minutter tilsættes appelsinskal. Rør igen. Opbevar massen i køleskabet i mindst 3-4 timer. Tag det ud igen ca. 15 minutter inden trøflerne skal formes. Rul dem med hænderne og tril i kakao. Trøflerne opbevares i køleskabet og kan holde sig i flere dage i en lufttætbeholder.

Forberedelsestid: 30 minutter + 3-4 timers afkøling.

God fornøjelse og vend lige tilbage, når de er testet, ik’?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments