7 SØDE opskrifter, du skal prøve lige nu

7 SØDE opskrifter, du skal prøve lige nu 1

Aldrig har jeg bagt så meget og så ofte.. Generelt forsøger jeg altid at bruge så lidt tid i køkkenet som muligt, men lige når det kommer til kager, brød og søde sager, kan jeg åbenbart godt overskue det. Se bare her. Så længe det er nemt og ikke kræver en masse ingredienser, jeg ikke kan udtale navnet på.

7 lækre søde sager, som jeg kan anbefale dig at bage til dig selv (eller dem du holder af)

Jeg kan mærke at jeg har fået lyst til at dele mange flere opskrifter herinde igen. Det er jo faktisk ret hyggeligt, når det kommer til stykket, og I virker også til at være flittige bruger af dem. Tak for det.

Med den opdaterede blog, som jeg fik lavet for nogle uger siden, har jeg også et meget bedre overblik over mine opskrifter. De fremstår både mere indbydende, og så er de nemme at gemme på Pinterest.

Nu ved jeg slet ikke om du, på den anden side af skærmen, overhovedet bruger Pinterest, men det er personligt den måde jeg selv husker alt det jeg falder over på nettet. Fra opskrifter til indretning, fine farverige outfits og andet, der inspirerer mig. Du finder mig på Pinterest her, som jeg allerede smider nye billeder på flere gange ugentligt.

Nu til de der 7 søde opskrifter, som du måske allerede har testet af, men en samlet reminder skader jo ikke..

Kanelsneglekagen, der tog min Instagram med storm = Det her er en ældre opskrift, men den blev hurtigt besøgt af mange mennesker efter vi lavede den herhjemme i sidste uge. Det er nok min yndlingskage, hvis jeg kun måtte vælge én ting at bage. Nøj, den smager godt, og så er den bare nem at lave. Har du prøvet den?

Veganske træstammer (smager som the real deal) = Jeg elsker træstammer. Især dem fra Lagkagehuset, men selvom de her er veganske, og lidt mindre tunge i det, kan man vitterligt ikke smage forskel.

Dadelkugler med appelsin, peanutbutter og kakao = Den perfekte snack, du kan have stående i køleskabet. Det er sådan nogle snackkugler, der lige redder dagen på de mest kritiske tidspunkter. Børn elsker dem også.

Vegansk æblecrumble med kanel og mandler = Æblecrumble er endnu en dessert, som er så nem at lave. Og så smager det godt. Især med creme fraiche til.

Den bedste (sunde) banankage med kun få ingredienser = Har du et par brune bananer i køleskabet, som du ikke ved hvad du skal bruge til? Så er den her opskrift et godt bud.

Hjemmelavet bounty, der smager fantastisk godt = Hvis du elsker kokos og bounty lige så højt som mig, så er den hjemmelavede bounty altså genial. Især som et lille måltid til alle de serier og film man ser for tiden.

Verdens bedste chokolademuffins på 15 minutter = Det er her er mine børns yndlings opskrift. De ryger lige ned. De tager ingen tid at lave og kræver få ingredienser. God bagelyst.

Hvis du prøver nogle af mine søde opskrifter, så skriv endelig hvad du synes eller tag mig på sociale medier, så jeg kan se dine resultater. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments