Hjemmelavet Bounty | Plantebaseret kokoskonfekt med lyserødt fyld

Hjemmelavet bounty… Lyder det ikke lækkert? 

Hjemmelavet bounty

Nogle få dage inden Valentines day bestemte jeg mig for at kaste mig ud i en omgang hjemmelavet bounty med lyserødt fyld. Jeg havde nemlig et par uger forinden modtaget min dygtige kollega, Christine Bondes, nye kogebog, Vegansk til den søde tand, som altså kun indeholder lækre plantebaserede desserter. Haps!

Er I til bounty? Eller kokos generelt? Om ikke andet så i form af hjemmelavet bounty, hvor man ved hvad der er tilsat af ingredienser i opskriften? Bounty er jo utroligt nemt at arbejde med. Et ekstra plus er, at det både elskes af store og små. Det er perfekt som en sund aftensnack, i madpakken eller måske som en del af et overdådigt kagebord.

Hjemmelavet bounty

Vi er ikke veganere, men jeg elsker at eksperimentere med alle former for opskrifter. Især, når det kommer desserter og bagværk, og den her opskrift er simpelthen så simpel, at alle bør prøve at lave den. Det er næsten altid motivation nok for mig. Det skal gå stærkt, ikke kræve for mange forskellige ingredienser og selvfølgelig være nemt at gå til.


LÆS OGSÅ: FÅ OPSKRIFTEN PÅ DEN LÆKRESTE OG NEMMESTE KANELSNEGLEKAGE


Derudover smager de her hjemmelavede bounty bare helt utrolig godt, og Christine var så sød at give mig lov til at dele opskriften med jer her på bloggen. So here it goes..

Vegansk til den søde tand
Opskriften på vegansk, nærende og hjemmelavet bounty får I nedenfor ??

Hjemmelavet Bounty: Plantebaseret kokoskonfekt med lyserødt fyld
Serves: Ca. 10 stk
Ingredients
 • 100 g kokosmel
 • 40 g blød kokosolie
 • 1/4 dl kokosmælk eller andet plantemælk
 • 30 g kokossirup eller agavesirup
 • 1/4 dl rødbedejuice
 • 1 tsk. vaniljepulver
 • 200 g mørk chokolade
Instructions
 1. Bland alle ingredienserne sammen på nær chokoladen.
 2. Rør godt rundt til du har en ensartet masse, der er nem at arbejde med.
 3. Form ca. 10 barer.
 4. Stil dem i fryseren i minimum 30 minutter.
 5. Smelt chokoladen over et vandbad.
 6. Tag barerne ud af fryseren og overtræk dem med chokolade.
 7. Stil dem kort på køl igen før de nydes.

Hjemmelavet bounty


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

 1. Mmmmh, jeg elsker bounty! Men jeg har godt nok aldrig kastet mig ud i at lave dem selv – nok mest fordi manden i huset ikke er til kokos, og det ville jo ikke være det sundeste i verden selv at kværne en hel portion i løbet af et par dage. Måske jeg skulle prøve med dem her? De indeholder da i hvert fald kun en begrænset mængde sukker 🙂

  1. Det er SÅ nemt. Selv mig, der altid laver fejl i køkkenet, kan være med. Det er altså stort ?

   De her er slet ikke usunde.. Måske ikke de mest kalorielette, men man kan heller ikke spise så mange ad gangen og de kan holde sig flere dage i køleskabet ??