Kategorier
Hjemmelavet Bounty | Plantebaseret kokoskonfekt med lyserødt fyld
Hjemmelavet bounty… Lyder det ikke bare lækkert?
Nogle få dage inden Valentines day bestemte jeg mig for at kaste mig ud i en omgang hjemmelavet bounty med lyserødt fyld. Jeg havde nemlig et par uger forinden modtaget min dygtige kollegas nye kogebog, som altså kun indeholder lækre plantebaserede desserter. Haps!
Er I til bounty? Eller kokos generelt? Om ikke andet så i form af hjemmelavet bounty, hvor man ved hvad der er tilsat af ingredienser i opskriften? Bounty er jo utroligt nemt at arbejde med. Et ekstra plus er, at det både elskes af store og små. Det er perfekt som en sund aftensnack, i madpakken eller måske som en del af et overdådigt kagebord.
Vi er ikke veganere, men jeg elsker at eksperimentere med alle former for opskrifter. Især, når det kommer desserter og bagværk, og den her opskrift er simpelthen så simpel, at alle bør prøve at lave den. Det er næsten altid motivation nok for mig. Det skal gå stærkt, ikke kræve for mange forskellige ingredienser og selvfølgelig være nemt at gå til.
LÆS OGSÅ:
FÅ OPSKRIFTEN PÅ DEN LÆKRESTE OG NEMMESTE KANELSNEGLEKAGE
Derudover smager de her hjemmelavede bounty bare helt utrolig godt, og Christine var så sød at give mig lov til at dele opskriften med jer her på bloggen. So here it goes..
Opskriften på vegansk, nærende og hjemmelavet bounty får I nedenfor ??
Hjemmelavet vegansk bounty (kokoskonfekt)
Ingredienser
- 100 g kokosmel
- 40 g blød kokosolie
- ¼ dl kokosmælk eller plantemælk
- 30 g kokossirup eller agavesirup
- ¼ dl rødbedejuice
- 1 tsk. vaniljepulver
- 200 g mørk chokolade
Tilberedelse
- Bland alle ingredienserne sammen på nær chokoladen.
- Rør godt rundt til du har en ensartet masse, der er nem at arbejde med.
- Form ca. 10 barer.
- Stil dem i fryseren i minimum 30 minutter.
- Smelt chokoladen over et vandbad.
- Tag barerne ud af fryseren og overtræk dem med chokolade.
- Stil dem kort på køl igen før de kan nydes.
PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.