Opskrift: Verdens bedste velkomstdrink

Velkomstdrink.. Verdens bedste opskrift finder du her..

velkomstdrink

Verdens flotteste drinksdispenser kan fåes lige her

Til vores store arbejdsevent for nogle uger tilbage, serverede vi den lækreste velkomstdrink for alle deltagerne. Den var SÅ god, at jeg nærmest stod limet fast til den flotte dispenser.

Verdens bedste velkomstdrink

Fordi det var så smuk en velkomstdrink, som forresten også fungerer glimrende som en helaftensdrinks, var den også værdig til bloggen. Hvem har ikke stået i sidste sekund og manglet den perfekte opskrift på en velkomstdrink? Jeg tænker især den vil gøre sig godt til nytår, når der kommer en masse mennesker forbi.

velkomstdrink

De fine krystalglas kan fåes lige her til kun 79 kr.

Der var nok til 20-30 mennesker + det løse i drinksdispenseren, som kan rumme 5 liter. Du skal derfor tilpasse opskriften til de antal gæster du forventer. Med mindre det skal være en helaftenscocktail. Så kan du sagtens følge nedenstående opskrift 🙂

O P S K R I F T 

Pænt krystalglas til at servere det i

2 flasker Hyldeblomstkoncentrat

2 flasker Danskvand

1/2 dl Rørsukker

3 flasker god hvidvin

1 bakke hindbær

Frisk mynte

Isterninger

Udskåret frugt til pynt og smag (appelsin, grape og lime)

velkomstdrink

Skær frugten ud i skiver og bland alle ingredienser sammen ca. 15 minutter før din fest starter. Tilsæt isterninger til din velkomstdrink ca. 5 minutter inden gæsterne ankommer.

LÆS OGSÅ:
Det perfekte tapasbord, der passer perfekt til din drink

Den kan sagtens holde sig lækker i flere timer. Den var i hvert fald et hit blandt gæsterne her og kan i den grad anbefales. Server den i den pæne cocktailsdispenser, og folk kan tage for sig hele aften.

Cocktaildispenseren kan købes lige her, og de her fine krystalglas er her fra.  De passer begge perfekt til den lækre drink. Velbekomme.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, samt min Facebook-side.

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Det lyder rigtig lækkert. Det vil jeg helt sikkert lave som velkomstedrink til mine gæster. Men 2 flasker hyldeblomstkoncentrat og 2 flasker danskvand – hvor meget indeholder de flasker??

  1. Det var to halvanden liters danskvand og koncentratet fylder du blot i efter behov. I mit tilfælde var det små flasker, men jeg kan ikke huske præcis, hvor meget der var i. Smag til undervejs, men den kan sagtens klare en masse. Det er jo 5 liter man får 🙂

 2. Det gad jeg også godt vide 🙂 Altså hvor meget dansk vand og hvor meget hyldeblomst.

  Jeg har lige købt drinksbeholderei i Imerco. Den fåes i 2 størrelser 🙂

  1. Har linket til dispenseren fra Imerco i blogindlægget. Det er nemlig præcis den vi brugte 🙂

 3. den lyder rigtig god
  men jeg kan ikke få opskrift til at passe med 5liter
  3 flasker hvid vin -> 0,75*3 =2,25L
  2 halvanden L danskvand -> 1,5*2=3L
  2 små flasker Hyldeblomstkoncentrat -> ca. 0,5*2 =1L
  det bliver jo 6,25L hvis opskriften passer skal det bruges en 8L drinksdispenseren

  1. Nu er det ved at være flere år siden, men det vigtigste er at du smager til hele tiden 🙂 Så mængderne skal du bare tilpasse dig selv. Jeg mindes også der findes 8 L og 10 L dispenser man måske kan bruge i stedet? Og ellers skær ned på danskvand og hyldeblomst. Det kan jo også være man vil have masser af isterninger i og så er en 8 eller 10 L måske en bedre idé?

 4. Hej, nu er det godt nok et år siden du skrev det her post, men håber du stadig får tid til at svare 🙂 Jeg har hørt at bobler (danskvand osv) ikke er godt, fordi de hurtigt bliver flade. Hvad var din oplevelse af det?
  Mange hilsner Maja

  1. Jeg har altid tid til at svare ❤️

   Vi oplevede overhovedet ikke den blev flad. Især ikke når der er så mange ingredienser i. Til gengæld plejer den jo også at blive drukket ret hurtigt, da det smager så godt, så måske det er derfor?

 5. Hej

  Hvor tidligt kan drikken laves inden den skal serveres? Vi påtænker nemlig at servere den til vores bryllup

  Venlig hilsen

  Stephanie

  1. Gerne så kort tid inden som muligt. Men ellers vil I sagtens kunne lave alt det praktiske aftenen forinden, og så putte den friske frugt og hælde isterninger i lige inden det skal serveres. På den måde sparer I tid 😊

   Ha’ et fantastisk bryllup ❤️