Pita pizza: Den allerbedste og mest simple opskrift

Pita pizza, når det er bedst..

Pita pizza

Da vi holdte vores sommerfest for gode venner, var vi ikke i tvivl om hvad vi gerne vil lave. Det skulle være nemt, lækkert og budgetvenligt. Vi lavede som bekendt et større tapasbord (se det her), der indeholdte flere forskellige ting. Heriblandt falafler, en sommersalat, olivenbrød, hummus og andet lækkert.


Få den lækre opskrift på pita pizza nedenfor

Det kan godt være det bare er mig, der elsker noget så simpelt som pita pizza. Sylvester er dog også glad for det. Både til aften, men i den grad også som en hurtig frokost i løbet af dagen.

Pita pizza

Jeg tror generelt, at det er det jeg elsker ved den her opskrift. Det er så simpelt og elsket af både store og små. Så hvis du er i tvivl om, hvad du skal servere for dine gæster, eller lave til aftensmad en af de kommende dage, så prøv den her opskrift.

Fyldet kan desuden varieres efter behov, og der er virkelig ikke de ting, du ikke kan putte på pita pizza.

Pita pizza

Opskriftstype: Aftensmad eller som en del af et større tapasbord

Forberedelsestid: 30 minutter

Antal: Til 4 personer

Ingredienser til pita pizza:

4 sprøde pitabrød

Tomatpuré

Seitan (eller kød, hvis du er mere til det)

Cherrytomater

1 løg

Parmesanost

Rucola

Pita pizza

Sådan gør du:

1. Skær pitabrødene over.

2. Smør dem med et godt lag tomatpuré.

3. Seitan krydres med olivenolie, kanel, chili og paprika.

4. Fordel dit fortrukne fyld på pitabrødet, på nær rucola og parmesantost.

5. Bag dem ca. 10 minutter til 15 minutter. Det afhænger af din ovn, så hold godt øje.

6. Tag dem ud og put rucola og parmesanost på, der smelter ned i de 8 pita pizza.

7. Server dem for dine gæster.

Velbekomme. Det er virkelig en nem opskrift, som alle kan give sig i kast med. 


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar