Vaffelhotdogs?! Dem må du bare prøve

hotdogs

Bliver man nogensinde træt af hotdogs? Jeg gør i hvert fald ikke. Herhjemme er det én af favoritterne året rundt, og for at der ikke skal gå hvidt brød og røde pølser i den hver gang, har vi denne gang twistet hotdogs opskriften med udgangspunkt i dygtige Camillas kogebog – Vidunderlige Vafler.

Bogen bugner af lækre opskrifter med vafler som hovedingrediens. Jeg bliver i alle tilfælde altid sulten, når jeg bladrer igennem den.

hotdogs

Jeg har endda fået lov at dele opskriften herinde, og håber I vil tage godt imod den. Og har I set mit nye opskriftlayout nedenfor? Det skulle gerne gøre det endnu nemmere at gå til. For lets face it.. Det er ikke alle, der synes det er lige inspirerende at stå i køkkenet.

Læs også:

Verdens bedste kanelsneglekage

Af samme grund skal det gerne gå hurtigt. I ved jeg elsker den slags opskrifter, og det her er én af dem.

hotdogs

hotdogs

Lækre, sprøde og snaskede hotdogs med vafler som brødet

Er I til vafler eller kender I andre opfindsomme måder at lave hotdogs på? Pølserne til opskriften er vegetarpølser købt på frost i Rema 1000. Der er ikke nogen nærmere grund til det valg udover at vi synes de smager bedre og bliver mere sprøde. Selvfølgelig undgår man kødet, hvilket kan være en oplagt måde at indføre kødfriedage på, men sundhedsmæssigt tvivler jeg på de er meget bedre end andet.

Sprøde og snaskede hotdogs

Antal 4 personer
Forberedelse 30 minutter
Tilberedelse 30 minutter
I alt 60 minutter

Ingredienser

Fyld

  • 8 pølser
  • Ketchup, sennep, agurker etc.

Syltede rødløg

  • 2 rødløg
  • 1/2 dl eddike
  • 1/2 dl vand
  • 3-4 spsk. sukker
  • Salt og peber

Gulerodsvafler

  • 100 g gulerod
  • 2 dl vand
  • 1,5 dl mælk eller plantemælk
  • 2 æg
  • 2,5 dl mel
  • 1 spsk. loppefrøskaller (eller 1 dl mel)
  • 1 tsk. bagepulver
  • Salt

Tilberedelse

1. Skær løgene i ringe og kom dem i en bred beholder med låg.

2. Hæld eddiken i en gryde med vand, sukker, peber og salt. Rør rundt og giv væsken et hurtigt opkog. Hæld væsken over løgene, sæt låg på og put det på køl.

3. Lav vaflerne ved først at rive gulerødderne på et rivejern. Bland sammen med de resterende ingredienser. Lad dejen trække i 10 minutter og hæld på de varme vaffeljern,

4. Bag vaflerne en efter en i 4 til 5 minutter, og lad dem afkøle på en bagerist.

5. Steg pølserne på en pande.

6. Placer pølsen på din vaffel og top med de syltede rødløg samt dit favorittilbehør.

Jeg håber I kunne bruge opskriften. Måske den endda skal stå på hotdogs med vafler de kommende dage? I så fald må I lige vende tilbage og give lyd om I syntes det var en lige så stor succes. Sylvester elsker det, og derfor er vi sikre på det som minimum skal spises én gang ugentligt. Heldigt at vi andre er lige så pjattede med hotdogs herhjemme.

Velbekomme! Jeg håber I har nydt denne kolde solrige mandag.

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar