Bio-Strath dråber: Vores erfaringer (og et farvel til sygdom)

Bio-Strath dråber

Er I klar til en lille anmeldelse af de geniale Bio-Strath dråber? Sidste år til jul var begge børn nemlig syge. Igen. Det må man vel forvente, når nu man har små børn, ikke? Eller hvordan er det lige?

I hvert fald var Nola nærmest syg hver 3-4 uge i vinterperioden, og det trak tænder ud for alle herhjemme.

Bio-Strath dråber syge børn

LÆS OGSÅ:

Jeg sover pokkers dårligt, men det her tip gør faktisk en (STOR) forskel

Jeg gik på Instagram, som jeg altid gør, når jeg har brug for jeres gode råd, og der fik jeg nok anbefalet de famøse Bio-Strath dråber (find dem her) af flere hundrede mennesker.

Flere af jer skrev I nærmest aldrig havde syge børn længere, hvilket næsten lød for godt til at være sandt.. Og nu må I endelig kommentere nedenfor, hvis I har prøvet dem og dele hvad jeres erfaring er.

Jeg havde ærlig talt aldrig hørt om dem før, men jeg var tilpas desperat til at køre i den nærmeste Matas efter dem. Så det gjorde jeg.

Bio-Strath dråber

Hvad består Bio-Strath af og hvad har de gjort for os?

Bio-Strath er urtegær i dråber. Det er fremstillet af naturlige ingredienser, herunder gærsvampe og 61 forskellige vitalstoffer. De kan bruges af både store og små, og fås i både dråbe- og tabletform.

Jeg købte det i dråbeform og begyndte straks at tilsætte det i Nolas natflaske. Nu har vi testet det i 12 måneder, og vi kan vitterligt ikke leve uden.

Jeg skal ikke kunne afgøre, hvad det præcis er de gør, men siden dengang har hun kun været ramt én gang af en let forkølelse. Det er store sager i forhold til sidste år.

Bio-Strath dråber syge børn

Hvordan virker Bio-Strath?

Bio-Strath er yderst næringsrigt og har masser af gode egenskaber. Som et kærligt boost til kroppen til både store og små, som de så fint selv beskriver det. Siden 1961 har de udviklet produktet på en lille fabrik i Alperne, og i dag fremstiller de samme sted og på præcis samme måde.

Det er åbenbart en sværvægter, når man taler naturlige kosttilskud, og noget som generationer før os også var gode til at tage. Er du vokset op med det hjemme hos dig?

Nu er det primært Nola der får det herhjemme, og det har hun faktisk fået dagligt siden sidste år. Også om sommeren.

Det hjælper selvfølgelig ikke på en virus, bare så vi har det på det rene, men derimod alle de små forkølelser, der især eksisterer i vuggestuer. Ja, faktisk til alle, der føler de konstant bliver ramt af snue.

Bio-Strath dråber

Hvor meget skal de have dagligt og hvordan smager det?

Børn under 12 år skal have 15 dråber tre gange dagligt. Det er lettere besværligt, så vi har altid hældt alle 45 dråber i hendes aftenflaske. Er man over 12 år er det 30 dråber tre gange dagligt.

De få gange jeg har taget det selv, har jeg taget det på én gang for at gøre det nemt for mig selv. Det smager ganske fint. Hverken dårligt eller godt. Bare sådan lettere neutralt.

Jeg kan ikke garantere, at hendes forbedrede immunforsvar udelukkende er på baggrund af hendes daglige indtag af Bio-Strath, men det er da lidt tilfældigt det blev bedre, så snart vi startede. Selv Rasmus, der nok er det mest skeptiske menneske jeg kender, måtte indrømme han var imponeret.

Bio-Strath dråber syge børn

Samtidigt husker jeg tydeligt alle jer, der havde ualmindelige gode erfaringer med dråberne, så jeg tør simpelthen ikke lade være. Jeg køber det gladeligt igen og igen. Heldigvis er det drøjt i brug og i den grad til at betale.

Nu hvor Nola er ved at stoppe med aftenflasken overvejer jeg lidt at gå over til tabletform, da det kan være halvsvært at få 3 x 15 dråber i et barn dagligt.

Bare et vintertip til alle jer, der lider af vintersnue eller har børn, der konstant er ramt af en eller anden form for vuggestueforkølelse. I finder Bio-Strath (enten i dråbeform eller tabletform) HER.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments