Husker du dig selv? 70 yogaøvelser, du kan lave derhjemme

Yogaøvelser

Annonce

Stiv i nakken? Ømme skuldre? Opspændt lænd? Kæbesmerter? Det er sådan set mig.. Kort fortalt. Jeg mestrer ikke ligefrem de gode arbejdsstillinger for tiden, og jeg løfter rundt på hende på 1 år konstant. Av!

Yogaøvelser, afslapning, udstræk og meditation i eget hjem

Derfor har jeg også for alvor fundet tilbage til de yogaøvelser, jeg kan lave herhjemme på stuegulvet. I disse coronatider gælder det om at være kreativ, når vi alle er hjemme hver dag.

Yogaøvelser

Jeg ved ikke med jer, men en kombination af øget madindtag blandet med manglende aktivitet, sætter sine spor på kroppen.

Derfor er jeg også SÅ glad for dygtige Simone, der står bag ROYOGA.DK. Hun har lavet en genial platform med et hav af yogaøvelser og danske yogavideoer til alle os, der bare gerne vil have fortalt hvad vi skal gøre. Jeg fungerer bedst, når en underviser guider mig.

Læs også:

10 grunde til jeg elsker at dyrke yoga derhjemme

Jeg er simpelthen ikke kreativ nok til at sammensætte mit eget program, så gudskelov for Simone, der står bag Danmarks bedste yogaplatform. Det jeg godt kan lide ved Simone er, at hun har lavet alle videoerne selv. Det føles rart og trygt, at jeg har den samme yogainstruktør i alle videoer.

Yogaøvelser
Yogaøvelser

Det bugner med både yogaøvelser, flowvideoer og meditationer derinde. Jeg forstår virkelig godt Simone lige nu bare buldrer derudaf.

Især nu, hvor de fleste af os har brug for en kærlig håndsrækning, så vi husker os selv og får strukket den ømme krop ud.

Yogaøvelser

En gave til dig med tanke på omsorg og selvkærlighed, når det er bedst

Nu har jeg efterhånden været en del videoer igennem, og jeg er blevet ekstra glad for Glad, smidig lænd, Godnatstræk, Kontorstolsyoga, Stive Skuldre og “Giv Slip” flow.

Måske videoerne var noget for dig? I så fald får du lige nu 14 dages GRATIS adgang til ROYOGA.DK med koden DANICACHLOE. Det er det oplagte tidspunkt at gøre noget godt for sig selv, når vi alligevel bare er herhjemme.

Det eneste du skal bruge er gulvplads og en computer, iPad eller telefon til at afspille videoerne. Er du klar til at gøre noget godt for dig selv?

Yogaøvelser

Rigtig god fornøjelse med dine yogaøvelser, afkobling og mig-tid

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments