Bryllup: Om at finde vores bryllupskage

Bryllupskager

Århh, bryllupskagen. Hvem elsker ikke en lækker kage? Lige på det her punkt vil jeg bare rigtig gerne kunne servere en drøm af en bryllupskage for vores gæster, der smager så godt at fuglene synger. At den tilmed er pæn at se på, er bare en ekstra bonus, men først og fremmest skal den smage skønt.

Jeg er ikke til de helt store marengskager eller overdådige bryllupsopstillinger. Primært fordi vi bliver under 30 mennesker og kagen slet ikke vil passe ind til omgivelserne, og så fordi jeg er til det simple look med personlige detaljer.

Jeg er lige nu i dialog med Sweet Valentine, som vi er så heldige skal lave vores kage og i morgen skal jeg forbi dem, så vi kan tale bund, fyld og ikke mindst look.

Jeg er jo halv italiener og fordi min italienske familie faktisk kommer op til brylluppet, vil jeg gerne have den detalje med i kagen. Oprindeligt skulle brylluppet jo have stået i Rom, men grundet budget og jeg fik stress ved bare tanken, blev det ændret til København.

Hermed de inspirationsbilleder jeg har samlet i min bryllupsinspirationsmappe. Jeg håber virkelig på vi kan få en kage ala den i øverste venstre hjørne.

Den er så meget os og jeg elsker det simple look kombineret med de italienske undertoner og endda tilmed lidt nordisk. Kagen må efter min mening gerne være lidt skæv og “naturlig”. Det er lidt charmerende.

Prikken over i’et er det guldskilt jeg har købt online, som også skal i kagen. Men det får I først at se efter den store dag, der nærmer sig med hastige skridt og begynder at fylde mere og mere ?

Hvad er I til af kager? Hvad endte I med selv og har I nogle personlige historier omkring bryllupskager og traditioner I vil dele?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments