Vielse i Botanisk Have: Vores kommende bryllup i Botanisk Have

vielse i botanisk have

Vielse i Botanisk Have: Jeg nævnte det kort,  men tænkte jeg gerne vil uddybe lidt, da jeg har fået flere spørgsmål omhandlende vores kommende vielse i Botanisk Have.

De fleste går på om det virkelig er rigtig vi skal giftes i Botanisk Have og hvordan det er kommet i stald. FØRST OG FREMMEST JA! VI SKAL GIFTES PRÆCIS I BOTANISK HAVE OG DET ER SÅ VILDT!

vielse i botanisk have
vielse i botanisk have

^^ Vielse i Botanisk Have

Jeg kan starte med at sige, at det kommer lige så meget som et chok for os. Selv i vores bryllupsinvitationer står der noget helt andet. Både i henhold til tid og sted, men i sidste uge blev vi gjort opmærksomme på, at lige præcis den dag vi har valgt at blive viet på rådhuset, er alle vielser flyttet udenfor i Botanisk Have foran Palmehuset.

Vielse i Botanisk Have og lidt om vores kommende bryllup

Jeg er normalt ikke til spontane ændringer, men den her faldt i god jord. Københavns Kommune tilbyder nemlig muligheden for at blive viet i det fri nogle få udvalgte dage henover sommeren, og vi var så heldige at ramme en vielse i Botanisk Have, som vi begge elsker.

UPDATE: Sådan gik vores bryllup i Botanisk Have..

Jeg er ovenud vild med den location og forudser nogle ualmindelige fine bryllupsbilleder. Vi er dog stadigvæk helt på bar bund med fotograf, så hvis nogen kender nogen eller selv er fotograf (hobbyniveau er også okay), så må I endelig give lyd. Jeg vil virkelig gerne have det på plads snarest muligt, da jeg fornemmer fotografer er booket langt ude i fremtiden.

Har I nogensinde deltaget i en vielse i det fri eller måske endda selv blevet gift udenfor? 

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

17 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments