Bryllupshår og skønhedslir

bryllupshår

Måske ét af de mest efterspurgte indlæg efter brylluppet? Nemlig indlægget om min kjole, sko, bryllupshår, make-up og alle de små hyggelige bryllupsdetaljer.

Jeg gik nok lidt alternative veje i forhold til et typisk bryllupslook og bryllupshår, men alligevel bibeholdte jeg flere traditioner og klassiske detaljer. Ligesom jeg elsker det mest.

Historien om en brudekjole og mit bryllupshår

Først og fremmest vil jeg lige fortælle lidt om kjolen og historien om hvordan vi fandt hinanden. Det var nemlig rent tilfælde og slet ikke den kjole jeg oprindeligt skulle giftes i.

Jeg havde nemlig længe tænkt jeg skulle giftes i den fine hvide blondekjole fra Self Portrait. Dog uden nogensinde at have prøvet den. Lige indtil jeg var på hjem fra et kaffemøde i toppen af Illum.

Jeg tog rulletrappen ned og som altid kiggede jeg rundt på hver etage. Illum er jo en fryd for øjet. Lige pludselig kører jeg forbi et udsalgsstativ med 30 % udsalg og en smuk hvid kjole i blonder.

Bryllupskjole

Mit hjerte begyndte seriøst at banke vildt hurtigt, som endda var første gang jeg havde oplevet det i brudekjolesøgningen. Jeg måtte op igen og hurtigt hen til stativet, for at se om den var der i en størrelse jeg kunne passe. Det var den!

Læs også:

Alle bryllupsindlæg her.

Godt nok skulle jeg have to ansatte til at lukke den og jeg holdte vejret, men jeg var forelsket i dét sekund og var ikke længere i tvivl. Kjolen var (heldigvis) nedsat med 30 %, hvilket jeg var glad for, da nyprisen var lidt over mit budget.

bryllupshår

Jeg lavede allerede ballade, da jeg kom hjem. Jeg kunne nemlig slet ikke vente med at vise den til Rasmus. Meget atypisk. I know. Men jeg skulle tjekke om det var helt håbløst med størrelsen og så vil jeg bare gerne vise ham mit køb.

Den anden kjole blev straks afbestilt og jeg havde nu ro på i forhold til kjolen. Da vi nærmede os den store dag sad den stadigvæk lidt for stramt, syntes jeg, og derfor valgte jeg også at gå på en 3 dages juicekur. Det hjalp helt gevaldigt med væske i kroppen og den sad perfekt. Jeg kunne dog ikke have en stropløs under, så det endte ud med sportstape efter at have set utallige YouTube videoer.

Bryllupshår, make-up & selve looket til den store dag

Jeg brugte endvidere lang tid på at overveje bryllupshår og make-up til den store dag. Jeg brugte decideret flere timer på at kigge på Pinterest. Skulle mit bryllupshår være opsat, løst, simpelt, med fletninger eller blomsterkrans? For ikke at snakke om make-uppen.

Jeg var i syv sind. Skulle man gå efter 50’er stilen med opsat bryllupshår og rød læbestift? Ja, jeg var ude i mange sammensætninger. Heldigvis blev jeg anbefalet dygtige Henriette hos My Place, som var det perfekte match i forhold til mine ønsker.

bryllupshår
bryllupshår

Vi havde en konsultation sammen i slut juni, hvor vi talte looks og hvad der passede til kjolen. Jeg gik derfra med helt andre idéer end først antaget. Jeg havde en ide om at skulle have løst bryllupshår, fordi jeg altid har det, og havde en forestilling om opsat hår ikke vil være pænt til mig.

Men Henriette fik omvendt mig, da hun synes det vil være synd at ødelægge den fine ryg med løst hår. Jeg stolede på hende og glædede mig blot til morgenen den 13. august, hvor vi skulle skabe et fint nordisk sommerlook.

I mellemtiden nåede jeg også forbi SACO Hair til en Wella Gloss behandling (som jeg har skrevet nærmere om HER). Det gav mit hår den fineste mørkebrune farve, som ikke var en permanent hårfarve. Et Instagram filter til dit hår om man vil ?

bryllupshår

Den 13. august om morgenen ankom jeg hos Henriette i Hyskenstræde kl. 09, hvor vi havde salonen i 2,5 time for os selv. Champagnen var kold og jeg ankom i en fin silkekimono, så jeg havde de bedste forudsætninger for en god bryllupsmorgen. Min veninde var guld værd, da hun agerede fotograf i salonen & hentede vand/champagne efter behov.

Med mig havde jeg de fineste hvide små roser, som skulle sættes i mit bryllupshår. Således gik vi straks igang med håret som blev touperet, stylet & flettet til den helt store guldmedalje.

bryllupshår
bryllupshår

^ Sødeste veninde, der virkelig gjorde dagen helt uforglemmelig.

En time efter var mit bryllupshår perfekt og jeg var klar til den fine brudemake-up, som var naturlig og enkel. Fokus var på huden og øjne. Mascaraen endte jeg med at ligge selv, da jeg er lettere perfektionistisk på det punkt.

Efter godt 2 timer var vi klar og jeg tog kjole, øreringe og sko på. Vi nåede også flere billeder i salonen samt ude på smukke Hyskenstræde. Godt nok begyndte det at regne i dét sekund vi gik udenfor for at tage billeder, men det er virkelig sekundært når man skal giftes. Man bliver ligeglad med ting man ikke har kontrol over og lever virkelig i en bryllupsboble.

Sko, smykker og andre detaljer

Skoene endte jeg med at købe et par uger inden brylluppet. Jeg havde tidligere haft kig på flere designersko, men med en forholdsvis dyr kjole, måtte jeg gå budgetvejen.

Heldigvis er Ebay leveringsdygtige i forhold til smukke sko til en brøkdel af prisen. Jeg tror jeg kom af med godt 350 kr. med levering. Skoene finder I HER.

bryllupshår

^ Den fineste opsætning og bryllupshår som Henriette fra My Place stod bag.


Øreringene havde jeg lånt af danske Priesme, der om nogen er leveringsdygtige i elegante smykker til den store dag. Det var dem her jeg havde på. Jeg overvejede kort andre smykker, men vil gerne holde det helt enkelt, da håret og kjolen ikke måtte drukne i for mange detaljer.

Sidst men ikke mindst havde jeg for lang tid tilbage købt et strømpebånd i silke fra Heidi Klum Intimates. Det var én af de traditioner, der både var hyggelig og skør, som jeg gerne vil have med. Således forsøgte jeg at have noget blåt på (strømpebåndets detalje), noget lånt (øreringe), noget nyt (kjole & sko) og noget gammelt (forlovelsesringen).

I er rimelig seje, hvis I er noget til bunds i indlægget. Lad mig endelig vide, hvis I har spørgsmål til andet og husk I også kan læse mere om alle de skønhedsforberedelser jeg gjorde mig op til brylluppet HER. Det inkluderede bl.a. ansigtsbehandlinger, spraytan, negle, pedicure og meget andet.

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. nder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments