Vi lejede en Myselfie til vores bryllup: Få min anmeldelse HER

Myselfie

Her får du min Myselfie anmeldelse (find den her), og glæd dig! Det er er en genial selskabsgadget til din næste fest. Nu skal bryllupper ikke nødvendigvis tage patent på den her  idé. Overhovedet ikke!

Det passer nemlig til enhver festlig anledning, og jeg er allerede ved at planlægge, hvornår jeg kan leje en Myselfie igen. Måske til vores kommende fællesfødselsdag til oktober? Eller til dåb? Julefrokost? Mulighederne er uendelige.

Jeg forestiller mig også det vil være et populært tiltag på kontoret. Måske til din næste fredagsbar eller fest med kollegaerne. Myselfie kan samle folk som intet andet. Udover man får adgang til de gode billeder lige bagefter, så bryder det også isen. Jeg ved dog de er ultra populære og konstant bliver udsolgt, så hvis du skal nå at have fingrene i en, så husk at booke her i god tid.

Myselfie
Myselfie
Myselfie

Vi fik selvfølgelig også en Myselfie (book den her) i brug til vores bryllup til de af jer, der ikke kender denne fantastiske opfindelse. Da vi holdte vores bryllup forrige weekend, var det den ting folk anvendte mest og talte om dagene efter. G E N I A L T, siger jeg bare. Den kan virkelig samle folk og skabe uforglemmelige minder for altid.

Lej en Myselfie til din næste fest, event eller bryllup

Det er en sjov og anderledes måde at tage billeder på. Det er ikke fordi det skal erstatte fotografen, men derimod fungerer det som et ekstra supplement til de mere traditionelle billeder. Og hvem elsker ikke også de sjove billeder? Jeg tror på det især er dem vi husker og kigger tilbage på som årene går.

Det er underholdende og sjovt, og som dagen skrider frem bliver billederne også sjovere og sjovere. Jeg taler af erfaring, haha.

Læs også:

Så meget kostede vores bryllup. Dyrt eller billigt?

Vi formåede at tage 465 billeder fra kl. 15 til kl. 02.30 om natten. Rekorden er vidst 2.000 billeder på en aften ifølge dem selv, og man kan vist nok tage op til 10.000 billeder. Hvis altså man kan nå det… ? Update: Vi slog rekorden til vores næste fest.. Se bare her.

Myselfie
Myselfie
Myselfie

Nu deler jeg også lige lidt sjove og ægte billeder fra brylluppet i indlægget, så du får en fornemmelse af stemning og alkoholniveau. Ahem…

Jeg elsker at man kan se hvordan Rasmus og jeg ankommer til festen efter fotografering i Botanisk Have. Vi ser meget glade & søde ud. Senere på aftenen kan man se mit hår ryger halvt ud og knapperne i skjorten bliver åbnet.

Jeg mangler mine sko og hårnålene hænger ud til alle sider. Det er blevet mørkt og musikken buldrer ud af anlægget, mens vi tager et hav af spontane billeder via de mange probs, vi havde stillet til rådighed. Sådan en god og kærlig fest.

Myselfie
Myselfie

For at gøre billederne ekstra sjove får man 31 stk. pinde med overskæg, briller, pibe, hatte og bryllupssjov med, når man bestiller den.

Vi havde dog også købt lidt ekstra siden af på Ebay. Bl.a. de meget populære Emojis. Det var et hit blandt gæsterne.

Myselfie
Myselfie
Myselfie
Myselfie
Myselfie
Myselfie

OBS: Myselfie er utrolig populær (fandt vi ud af). Især i bryllupssæsonen. Så husk at booke én i god tid, hvis den også skal med til din næste fest. Den kan lejes her. Skynd dig!

Ha’ en dejlig tirsdag I skønne mennesker!

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til min podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments