Inspiration til bryllupskager? Se vores Bryllupskage HER

Bryllupskage København

Bryllupskage København: Kan vi lige bruge to minutter på at tale om vores bryllupskage? Den var nemlig SÅ fantastisk, at den fortjener sit helt eget indlæg.

LÆS OGSÅ:

SÅ MEGET KOSTEDE VORES FANTASTISKE BRYLLUP

Som du måske læste i det her bryllupskage indlæg, havde vi en ide om hvordan bryllupskagen gerne måtte se ud. Men jeg havde alligevel ikke turde håbe på så godt er resultat som vi endte ud med.

Måske kan du bruge det som inspiration til din egen bryllupskage og hvorhenne i København, du skal vælge fra?

Bryllupskage København
Bryllupskage København

Jeg kan huske jeg syntes det var en jungle at finde det rette sted til at stå for vores kage. Men så lige pludselig stod jeg til et event i Munthe butikken, hvor Sweet Valentine havde sat en lav-din-egen-hindbærsnitte stand op.

Siden den oplevelse var jeg ikke i tvivl om hvem, der skulle have æren af at lave vores bryllupskagen her i København. De kan nemlig noget helt unikt, når det kommer til kager. Derfor turde jeg også stole på de netop kunne udføre opgaven til UG.

Bryllupskage København og vores bryllupskage fra Sweet Valentine

Indholdsmæssigt gik vi også en lidt alternativ retning. Det var enormt vigtigt for os, at kagen ikke var tør og at den indeholdte flere af de ting vi elsker allermest.

Således var bunden lavet af brownie fremfor traditionel kagebund. Det fungerede fantastisk, da kagen derved blev svampet og let knasende. Derudover havde vi valgt vaniljemouse, chokoladestykker samt friske solbær.

Bryllupskage København
Bryllupskage København

Vi havde selvfølgelig også nogle tanker i forhold til looket. Den måtte gerne have lidt italienske vibes i forhold til min familie, der var kommet hele vejen og det synes jeg den havde.

Især med de fine lavendelgrene Den var SÅ smuk! Guldskiltet havde jeg fundet online til ingen penge.

Bryllupskage København

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at gæsterne alle roste den til skyerne og sagde det var noget nær det bedste de nogensinde havde smagt.

Heldigvis var der tilmed en masse kage i overskud, så vi kunne nyde den over flere dage. I dag har jeg taget de sidste rester med på arbejde og Rasmus deler ud til sine studiekammerater, så vi ikke ender med at tage 3 kg. ren kage herhjemme. Noget er også frosset ned.

Bryllupskage København

Nogle af jer er måske stødt på Sweet Valentine butikken i Torvehallerne. Her kan man købe kager til enhver anledning og prøvesmage bryllupskagerne på udvalgte datoer.

Husk at følge med på deres Facebook side samt deres website, hvor I kan læse meget nærmere om de mange muligheder man har faktisk har.

Orv, jeg glæder mig til at dele meget mere fra brylluppet. Det gibber helt i mig for at dele detaljerne fra den store dag. Jo mere jeg får skrevet ned, des mere kommer det hele tilbage. Det er jo en fantastisk ting. Jeg har virkelig tidligere undervurderet hvor fantastisk et bryllup kan være.

God tirsdag søde mennesker!

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments