Cocktails ad libitum

Just serve it

Da vi holdte stor fødselsdag tilbage i start oktober, måtte jeg simpelthen bestille nogle af de lækre cocktails fra Just Serve It til festen. Det var et hit.

Vi har tidligere gjort brug af det til brylluppet og folk har altid rost det til skyerne. Jeg er jo verdensmester i at vælge de nemme løsninger og det gjorde jeg i den grad også til festen.

Just serve it
Just serve it

LÆS OGSÅ:

Få opskriften på verdens bedste velkomstdrink med hyldeblomst her

Bare lige så vi har det på det rene. Jeg har selv betalt for de lækre cocktails og vil bare gerne slå et slag for det smarte koncept, som jeg synes det er.

Man kan alligevel ikke gøre det meget billigere selv og selv hvis man kunne, er det dejligt at “slippe” for alt det praktiske.

Just serve it

Vi endte med at vælge henholdsvis Mojito, for hvem elsker ikke en god Mojito, og derudover prøvede vi deres Dark’n’stormy for første gang. Den er helt ny derinde og den skuffede bestemt ikke. Generelt var de to cocktails en god pendant til hinanden med det syrlige overfor det mere krydrede.

I kan finde alle informationer om Just Serve It HER og ellers vil jeg bare gerne ønske jer alle en skøn fredag. Hvad end I skal ud og fejre J-dag, til middag eller slappe af i sofaen.

Jeg hopper på sidstnævnte efter en god arbejdsuge med eftermiddagsyoga senere i dag. Den her uge har nemlig været til den begivenhedsrige side og det er vidst på tide jeg viser min familie, at jeg kan andet end at sidde med min computer i skødet.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments