Fotovenlig og velsmagende bryllupsidé

Hjemmelavede cocktails til bryllup

Cocktails var sponsoreret af Just Serve It


Nu er det snart 3 uger siden vi blev gift og vi er endelig ved at falde på plads i de nye roller. Derfor har jeg også tid til at kigge tilbage på dagen og kan endda langt om længe begynde at mindes brylluppet uden tårer i øjnene.

Heriblandt de hjemmelavede cocktails til brylluppet. Det var virkelig vemodigt dagene efter. Mest af alt fordi den mest fantastiske dag var ovre på et splitsekund.


LÆS OGSÅ MIN INSPIRATIONSGUIDE TIL DIT EGET COCKTAIL-TAG-SELV-BORD

I forhold til vores bryllup er der ét spørgsmål der er gået igen blandt alle vores gæster. Nemlig.. Hvor er de lækre hjemmelavede cocktails fra og hvordan får man selv fat i dem?

Hjemmelavede cocktails til bryllup

Vi havde i dagens anledning lånt en masse glas af Mixmeister, der sælger de fineste krystalglas. De velsmagende & fotovenlige cocktails skulle selvfølgelig akkompagneres af verdens smukkeste glas. Vi havde således både krystal vinglas, champagneglas samt cocktailglas

Hjemmelavede cocktails til bryllup

Cocktailbordet var nemlig én af de ting vi var allermest stolte af til brylluppet. Alt sammen takket været Just Serve It.


LÆS OGSÅ: FÅ OPSKRIFTEN PÅ VERDENS BEDSTE VELKOMSTDRINK HER


Det var forfriskende, lækkert og ikke mindst fotovenligt. En vigtig detalje, når man selv elsker at tage billeder og samtidigt havde hyret fotografer til dagen. For hold nu op, sådan nogle dispensers med diverse cocktails er lækkert at se på.

Det indbyder til at prøve en masse spændende varianter af og vi havde, hvis jeg selv skal sige til, sammensat det perfekte cocktailbord.

Hjemmelavede cocktails til bryllup

Og ja, selvfølgelig skulle vi havde et cocktailbord. Vi elsker cocktails. Især hvis de er friske og perfekt lavet. Vi havde selvfølgelig også prioriteret en alkoholfri version samt en dispenser til vand fyldt med agurk, ingefær og frisk mynte.

Hjemmelavede cocktails til bryllup

Hjemmelavede cocktails til bryllup

Vi havde teamet op med Just Serve It, som stod for alt det praktiske. Det fungerer nemlig sådan, at man blot vælger de varianter man finder spændende og derefter betaler online. I den forbindelse oplyser du hvor og hvornår de skal leveres, og så kommer Peter fra Just Serve It ud med det til dig.

Obs: Indtil videre er det kun i København området, men jeg ved I er en masse derude fra hovedstaden eller omegn, som vil finde det interessant. Måske til jeres kommende bryllup, fødselsdag, event, firmafest, polterabend eller andet sjov? I så fald skal I læse med nedenfor.

Hjemmelavede cocktails til bryllup

^^ Et udpluk af de lækre cocktails. Mojito, Kyoto og Summer Breeze (som lige nu er på tilbud)


Just Serve It leverer dispensers samt cocktails i dunke lige til at sætte på køl. Derudover leverer de isterninger, pynt (udskåret frugt, blade m.m) samt sugerør, så du selv kan mikse det lige inden gæsterne ankommer.

Efter jeres fest aftaler I blot et tidspunkt hvor han kan hente det hele igen. Nemmere (og billigere) bliver det virkelig ikke.

Hjemmelavede cocktails til bryllup

^^ Fra venstre mod højre. Espresso Martini, Cool Mint Iced Tea samt infused water.


Det er blevet vores varemærke til de fester vi holder (den opmærksomme læser kan nok også huske at have set det på bloggen før HER) og til vores kommende fælles fødselsdag regner vi også de skal stå klar til vores gæster. Det lader op til fest, farver og en god aften på cocktailfronten.


RABATKODE TIL JER HOS JUST SERVE IT

Just Serve It har været så venlige at lave en rabatkode til mine læsere. Ved at indtaste DaCH16 ved betaling får I 10 % på alle bestillinger i løbet af september.

Hvis I allerede nu har en fest i tankerne, kan I allerede bestille her i september og vælge levering til når det passer jer. Eksempelvis til kommende fødselsdage, polterabend, firmaarrangementer, bryllupper eller andre sjove events. De passer vitterlig til hver en anledning.

Jeg kan I den grad anbefale DEN HER COCKTAIL samt DEN HER, som nok er mine favoritter lige nu.

Rigtig god aften. Husk at kig forbi i morgen, hvor jeg annoncerer en spændende nyhed herinde på domænet.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

  1. Ja, ikke? Det var virkelig festens midtpunkt 🙂 Hvem kan ikke lide en god cocktail? <3

 1. Jeg overvejer at bestille fra Just Serve It til vores bryllup næste år i maj.
  Jeg er dog VIRKELIG meget i tvivl om, hvor meget jeg ville være nødt til at bestille. Vi bliver nemlig omkring 60 mennesker.
  Hvor mange var I og hvor meget købte du? Ved godt det er længe siden, men måske du kan huske det 😉

  Alt godt,
  A.

  1. Vi var 30 mennesker og havde 4 X 5 liter alkohol, 1 X 5 liter uden alkohol og 1 X5 liter vand med smag. Der var stadigvæk noget tilbage dagen efter, så måske du bare skal doble det op? 😊 Derudover havde vi selvfølgelig vin, champagne og øl siden af.

   Glæd dig! Det smager så godt og er en fantastisk løsning til bryllupper.