Chiagrød på få minutter – Sund og nem opskrift

Chiagrød opskrift: Den nemmeste og bedste opskrift får du her..

Chiagrød

Som flere af jer måske så på Instagram i går, havde jeg gang i det store fotojob hjemme i vores lejlighed. Jeg var nemlig booket til at style nogle udvalgte vitaminprodukter i forskellige scenarier. Jeg brugte selvfølgelig lang tid på at overveje, hvornår og hvordan, jeg selv indtager min vitaminer, og hvad stemning jeg gerne vil udtrykke.

Det er en del af mit konsulentjob, at kommunikere stemning via billeder, og selvom det for nogen måske lyder “nemt”, kan jeg allerede nu fastslå, at jeg er meget udfordret. Jeg synes det er sjovt, men hold nu op man skal være kreativ og “forstå” det givne produkt.


Opskrift på chiagrød – nem, sund, laktosefri og smagfuld

Derfor satte jeg mig for at lave et overdådigt, men nemt, morgenbord. Én af de ting, der kom med på bordet, var mit take på en chiagrød.

Jeg havde nemlig været til et event for nogle uger tilbage, hvor de havde lavet en chiagrød på te (yes, det er GENIALT). Det var jeg meget inspireret af, og jeg har derfor forsøgt at genskabe deres version ud fra de ting, jeg nu engang havde i skabet.

Chiagrød

Jeg kan allerede konstatere, at jeg kommer til at leve af chiagrød til morgenmad fra nu af. Faktisk fik jeg det allerede igen i morges, men det er bare så nemt at lave og giver en god start på dagen.

Hvis man ynder at leve plantebaseret, eller bare gerne vil have en sund start på dagen, er den her opskrift altså en rigtig god kandidat.


Opskrift på sund, nem og lækker chiagrød

Opskriftstype: Morgenmad, dessert eller snack

Forberedelsestid: 5 minutter

Køleskabstid: Skal sættes i køleskabet natten over

Antal: Morgenmad til 1 person

Chiagrød

Ingredienser:

Chiagrød

Sådan gør du:

  1. Bland chiafrø, rismælk og teen, der har trukket lidt inden, i en skål.
  2. Sæt det i køleskabet natten over.
  3. Tag grøden ud om morgenen og rør godt rundt.
  4. Hvis den er for tyk, kan du hælde ekstra plantemælk i.
  5. Top med bær, hakkede mandler og frisk mynte.

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments