Opskrift: Cremet butternut suppe

Kan I mærke frosten? Jeg kan i den grad! Jeg fryser fra morgen til aften og det eneste der gør det bedre er uld, hot yoga, varme drikke og suppe. Selvom suppe ofte er et efterårsforetagende, især græskarversionerne, så duer de altså også til frostvejr.

Butternut suppe

Hermed en meget simpel opskrift på en lækker cremet butternut suppe. Jeg laver egentlig ikke suppe så ofte igen, hvilket er en skam. Det er nemt, sundt og varmer. Jeg drømmer lidt om én af de blender der kan gøre hele arbejdet for mig. Så vil jeg trylle mange flere supper frem. Det er helt sikkert ?

Tilbloggen

English version; Ohh it’s freezing cold in Copenhagen these days. The only things that work is warm clothes, hot chocolate, wool items and soup. Therefore I’m sharing a recipe for a wonderful and healthy butternut squash soup recipe today. Just in time for dinner. Use the translation button to translate the recipe into your preferred language. 

Butternut suppe

Du skal bruge til ca. 2-3 personer;

  • 1 butternut squash
  • 1/2 dåse kokosmælk
  • Salt og peber efter smag
  • Frisk chili eller chilipulver efter smag
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • Ristede græskarkerner
  • Persille til pynt
Butternut suppe

Fremgangsmåde:

Skræl din butternut squash og skær den midtover, hvorefter du fjerner kernerne med en ske. Skær den derefter ud i tern. Sautér ternene sammen med den finthakkede hvidløg i en gryde i 10 minutters tid. Sæt det efterfølgende til at koge indtil det er helt mørt. Si vandet fra og lad det køle af.

Blend nu de kogte butternut-tern med kokosmælken, salt, peber og chili. Jeg brugte en stavblender, men du kan sagtens bruge en standard blender. Anret nu i nogle dybe tallerkner. Rist nogle græskarkerner på en pande ved høj varme og drys ovenpå suppen sammen med lidt persille. Velbekomme.

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments