Opskrift: Bananpandekager

Så er det på tide med endnu en opskrift på bloggen. Denne gang verdens bedste bananpandekager. Tiden har ikke været til ekstraordinær madlavning, så derfor har det ikke været prioriteret høj. Ikke at denne opskrift er ekstraordinær. Den er faktisk helt vildt simpel og så laver vi den hver weekend, da Sylvester får det med i madpakken hver dag. Han ELSKER dem og det samme gør vi. Endnu bedre er det, at det er uden proteinpulver og derfor egnet til alle – både voksne og børn.

Vi blev i sin tid inspireret af opskriften hos dygtige Stinna, og har så lavet lidt småændringer i opskriften.

Bananpandekager

Du skal bruge (til ca. 15-20 små):

– 3 æg

– 2 bananer

– 2 dl. havregryn (brug glutenfri havregryn, hvis du foretrækker det. Kan købes i Rema 100 bl.a.)

– 2, 5 dl. mælk (brug mandelmælk/hasselnødmælk/soyamælk, hvis du er laktoseintolerant)

– 1 tsk. kokosolie med top. Vi bruger DEN HER

– Lidt kanel

– Lidt vaniljepulver fra Urtekram (kan købes i de fleste supermarkeder)

– Evt. en spiseske ren kakao (nedenstående billede er med kakao og øverste er uden)

Bananpandekager 1

Fremgangsmåde:

Blend det hele i et minuts tid. Steg en lille klat på panden i kokosolie. De skal have kort tid på hver side. Alt i alt tager det maksimalt 30 min. at lave sunde bananpandekager til en hel uge. Suppler evt. op med sund nutella, skyrcreme eller hjemmelavet is.

Hvis I kan li’ min opskrift på bananpandekager, må I mere end gerne give den stjerner nedenfor. I klikker bare på stjerneikonet og giver opskriften de stjerner I synes den fortjener. I kan også smide et like nedenfor via Facebook, så bliver jeg så glad ? Enjoy!

TRANSLATION: Try our wonderful & healthy recipe of banana pancakes. It’s without protein supplements so everyone will love it. You need 2 bananas, 3 eggs, 2 scoops of oatmeal, milk, 1 spoon of coconut oil, cinnamon, vanilla powder (not sugar) and pure cocoa. Blend everything and fry on a pan covered in coconut oil. The recipe will give you around 15 to 20 small pancakes and lasts for a week in the refrigerator. Enjoy!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

27 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments