Grøntsagstærte – sund, nem og lækker opskrift

Endelig kommer opskriften på denne sunde grøntsagstærte, som mange af jer har efterspurgt. Ikke nok med den er sund, proteinrig og nem at lave, så er det også en af de bedste retter, vi nogensinde har fået herhjemme. Det smager ikke sundt på den dårlige måde, men derimod som noget, der nærmest smager ulovligt. Jeg forstår det ikke helt.., men grøntsagstærte er virkelig godt!

Det er den perfekte hverdagsret, og en grøntsagstærte er bare nem at stykke sammen. Det tager ingen tid. Det bedste af det hele er, at den er elsket af både store og små. Man kan sagtens spise sundt uden at gå på kompromis med smagen.


Få opskriften på sund grøntsagstærte nedenfor


Inspirationen har vi fundet her, hvor vi så har lavet vores grøntsagstærte lidt om, så den er tilpasset vores behov og kalorieindtag.

grøntsagstærte

Du skal bruge følgende til grøntsagstærte:

– 2 æg + 4 æggehvider

– 200 g. hytteost

– 50 g. parmesan

– 40 g. havremel

– 1 bundt broccoli

– 200 g. spinatblade

– 1 pakke skinkestrimler

Fremgangsmåde: Start med at blande alle ingredienser sammen på nær grøntsagerne og kødet. Tilsæt derefter det resterende. Svits eventuelt broccoli på panden for sig, så det ikke virker rå, når tærten er færdig. Hæl massen i et ovnfastfad. Bag i ca. 20-25 minutter ved 200 grader. Lad den afkøle i ca. 10 min. og server.

Vores grøntsagstærte indeholder 1.044 kcal. og består af 111 g. protein, 90 g. kulhydrat og 36 g. fedt. Velbekomme!

grøntsagstærte

// We made this delicious vegetables pie! It’s healthy and easy to make. If you want the recipe let me know and I will translate it for you ?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

13 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments