Opskrift: Sundere chokorug

Chokorug proteinopskrifter bog

Chokorug proteinopskrifter bog

Chokorug proteinopskrifter bog

Get ready! For jeg har en fantastisk opskrift på en lækker snack. Du kan endda spise den med god samvittighed. Æren tilfalder Proteinopskrifter’s nye bog, der er et køb værd. Vi har ændret lidt i opskriften, da vi ikke havde alle ingredienserne. Generelt er det en opskrift, du nemt kan erstatte med andet og derfor kan alle være med.

Nå! Nu til opskriften. Det er blot én ud af utrolig mange fra bogen. Måske den skal på ønskelisten? Den kan I hvert fald anbefales.

Du skal bruge (til ca. 8 stk):

– 35 g proteinpulver (ca. 1 scoop). Vi valgte chokolade men andre kan også anvendes. Hvis man ikke er til proteinpulver vil jeg anbefale ærteprotein.

– 35 g glütenfri havregryn (kan købes i Rema1000)

– 20 g Fiberhusk

– 15 g kakaopulver

– 1/2 tsk bagepulver

– 35 g sukrin

– Lidt vaniljepulver eller steviadråber

– 5 g hakkede hasselnødder

– Knivspids salt

– 1 tsk kanel

– 80 g æblemos. Ønsker man den sukkerfri findes det i Helsekost eller man kan lave det selv nemt

– 35 g kokosmælk

– 20 g hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Alle de tørre ingredienser blandes sammen for sig. Hasselnødder og chokolade undlades i første omgang. Tilsæt derefter kokosmææl og æblemos, og ælt det hele sammen. Tilsæt derefter den hakkede chokolade. Form dejen til 8 boller og placer på en bageplade. Drys til sidst med de hakkede hasselnødder og bag dem ved ca. 175 grader i 20-25 minutter. Velbekomme!

Forresten jeg har fået ny Facebook side til bloggen. I finder den lige HER. I dag diskuterer jeg en sindsyg tendens, der har taget overhånd + jeg delt opskriften på den bedste shake til dags dato. Vi ses derovre. God aften <3

Danica

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments