Kategorier
Bananmuffins (veganske): Den BEDSTE opskrift på bananmuffins
Bananmuffins, der er sunde, nærende og veganske..
I dag har jeg inviteret Emilie Haaber på besøg. Emilie driver en upcoming livsstilsblog lige i min ånd.
Jeg har fået æren af at dele en opskrift herinde på Danicas visuelt fantastisk flotte side! Og det er præcis hvad det er: en ære. Jeg har læst med i Danicas skriblerier siden dagene med Fit4Livin og over til det vi læser hos hende i dag her på danicachloe.dk
I den forbindelse vil jeg dele en opskrift på de lækreste, mest svampede og sunde bananmuffins.
LÆS OGSÅ: FÅ OPSKRIFTEN PÅ DE BEDSTE VEGANSKE CHOKOLADEMUFFINS
Til jer der er intolerante eller bare går op i den slags små detaljer, så er de både glutenfrie, veganske og frie for hvidt, raffineret sukker. Og det kan vi jo godt lide! Jeg serverede dem til min fødselsdag, og der var ingen, der ikke var vilde med dem.
Opskrift: Veganske & svampede bananmuffins
Opskriftstype: Bagværk
Forberedelsestid: 10 minutter
Bagetid: 20 minutter
I alt: 30 minutter
Antal: 5 bananmuffins
Veganske, svampede & glutenfri bananmuffins. Mmmmm….
Ingredienser:
2 bananer
1,5 dl. boghvedemel
1/2 dl. havremel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. havsalt
1 tsk. kanel
2-3 spsk. smeltet kokosolie
1/2 dl. hørfrø
1 dl. kokossukker
3/4 dl. vand
Sådan gør du du:
1. Blend det hele sammen med en stavblender og bag 5 muffins ved 180 grader i 20-25 minutter. Velbekomme.
Nemmere bliver det ikke. De tager så kort tid at lave, og er elsket af både store og små. De kan nydes med god samvittighed og er perfekte til morgenmaden, som snack eller i madpakken. Velbekomme.
PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.