Minipizza: Her får du den BEDSTE opskrift på minipizza

Minipizza, når de er bedst..

minipizza

Minipizza.. Hermed opskriften på en ny favorit herhjemme og endnu engang må vi takke vores madplan. Nej, det er hverken glüten-safe eller 100 % fri for kulhydrater, men det gør mig personligt ingenting.


LÆS OGSÅ: FÅ OPSKRIFTEN PÅ VERDENS BEDSTE PITA PIZZA HER


De er forholdsvise kalorielette og et MEGET sundere alternativ til pizza. Derudover er de populære hos hele familien og rigtig god til frokost dagen efter. De er tilmed nemme at lave og budgetvenlige. Jeg kan ikke se nogen grund til, at man ikke skulle kaste sig ud i dem. Jeg lover I bliver afhængige!

Du skal bruge (til 12 stk.):

1 pakke fuldkorns pitabrød med 6 stk.

1 bakke frisk hummus eller du kan alternativt lave det selv

1 glas rød pesto

1 pakke skinke. Vi brugte serrano

1 pakke frisk mozzarella

Evt. ½ pakke revet mozzarella, hvis man ønsker mere ost som os

10 cherrytomater skåret i skiver

Basilikumblade

minipizza

minipizza

Fremgangsmåde:

Tænd som det første ovnen på 200 grader. Skær derefter alle pitabrød igennem og fordel på to bradepander belagt med bagepapir. Fordel hummus samt den røde pesto på pitabrødene, hvorefter du putter serannoskinke på dem alle. Top med den friske skiveskåret mozzarella samt den revet mozzarella. Pynt med cherrytomater og basilikum til sidst. Bages i ovnen i ca. 10 minutter.

Voila! Nemme, forholdsvis sunde, mættende og lækre minipizza på ca. 20 min. Velbekomme!

Skriv en kommentar

 

11 kommentarer

 1. Super lækker opskrift, og ikke mindst nem og simpel. Tænker den kan rede enhver madkrise, når der SKAL stå mad på bordet kl.18, hvis man har en lille en 🙂 I mit tilfælde er det nok mere mig selv, der kræver mad lynhurtigt, når jeg er færdig til træning. Så skal det gå stærkt med at få noget indenbords, og den her opskrift er da super nem at gå til 🙂

  Jeg vil forresten gerne rose dig for den drejning bloggen har taget. Er helt vild med dine hverdagsindlæg, som bare omhandler dig, din familie, livet i kbh, sunde og nemme opskrifter, indretning, skøndhed og mode og ikke så meget fokus på træningsindlæg (selvom der selvfølgelig kommer nogle en gang imellem, og det skal der bestemt også være plads til :))
  Det er som om bloggen (og du) hviler mere i sig selv, og det er bare en fornøjelse at følge med. Så tusind tak for det 🙂

  1. Det kan den nemlig og så undgår man købe-pizzaer 🙂

   Og tusind tak forresten. Du har ret, at bloggen er blevet mere “mig” og hviler mere i sig selv. Det er som om, at efter jeg er kommet til Kbh, er alt bare blevet bedre. Jeg får mere inspiration og vi hygger os sådan, og det afspejler bloggen. Det handler nok også om, at jeg er kommet væk fra sundhedsmekka “Aarhus”, der altså var lidt for lille til mig. I kbh er der plads til så meget mere og det hele handler ikke kun om træning og übersund mad. Ikke at der er noget galt i det, men nogle gange har man bare brug for at se/læse/høre om andet 😉

 2. Min kæreste og jeg har næsten lige lavet de her pita- pizzaer, det var var dog ikke planlagt! Vi var løbet tør for tortillabunde og brugte pitaerne som nødløsning og det smager jo helt fantastisk! Vi brugte hamburgerryg bagt i ovnen først, så bliver dejligt sprødt og nærmest baconagtig 😉

  1. Det smager nemlig vidunderligt og er virkelig undervurderet. Lyder vildt lækkert med den sprøde hamburgerryg 😀 Det må på næste gang!

 3. Skønt indlæg og lækker, lækker opskrift 🙂 Jeg må virkelig sige, at jeg elsker din holdning til mad og sundhed!! Det er en holdning jeg kan forholde mig til, da den ikke er så fanatisk og restriktiv mht. kulhydrater, gluten, laktose mm! Din blog er en af de få, som ikke giver mig totalt dårlig samvittighed, netop fordi at jeg ikke udelukker gluten og laktose og en masse andet i min kost, da jeg simpelthen ikke vil være realistisk i længden for mig. Jeg ville simpelthen blive ked af det, hvis jeg skulle “stemple” min kost, og udelukke alle mulige gode ting 🙂

  Hov, kom vist ud af et sidespor, men jeg vil bare sige, at jeg synes at du gør et rigtig, rigtig godt stykke arbejde med bloggen, og bliv endelig ved sådanne med at komme med flere af sådanne opskrifter 🙂

  1. Tusind tak Cecilie. Det er også meningen, altså at alle kan være med her 🙂 Og så kan dem, der ikke vil have glüten, kulhydrater osv. tilpasse opskriften. Der skal aldrig herske dårlig samvittighed herinde, det er der allerede nok af i verden 😀

   Jeg lover jeg bliver ved!

 4. Jeg lavede pizzaerne for kort tid siden da jeg var instruktør hos en af Aarhus’ Madskoler (sommertilbud for børn der lærer at lave forskellige madretter) – de er super gode og var et hit hos både børn og voksne…! 🙂

  1. Det er altså også bare et hit til børn! Og så er de SÅ nemme. Forstår godt du lavede dem 🙂

 5. hej, har nogle spørgsmål til opskriften her kommer de:
  Kan man godt ligge pizzaerne i fryseren?
  Er der meget forskel på Serrano og skinke eller er dét det samme?

  Ellers vildt god blog!

  1. Hej Alma

   Mange tak.

   Det kan man sagtens 🙂 Så længe du fryser dem ned indenfor de første 24 timer.

   Der er lidt forskel i konsistens og smag, men de minder meget om hinanden. I Italien er det altid parmaskinke man putter på, men det kan ofte være lidt dyrere men også lækrere.