Dermaroller behandling virker det?

Dermaroller behandling virker det

Dermaroller behandling virker det

Dermaroller behandling virker det

En effektiv dermaroller kan fåes HER


Dermaroller behandling virker det? Det er ved at være et år siden, jeg sidst udloddede et dermaroller hjemmekit til en heldig læser. Men heldigvis er det tid til en konkurrence igen, så én af jer også får mulighed for at mærke, hvilke fantastiske egenskaber en dermaroller har.

Dermaroller behandling virker det så? Ja! Nu er jeg selv netop nu igang med et hudforløb, så jeg ved hvor nedslående det er, når huden opfører sig mærkeligt. Jeg er derfor ekstra flittig bruger af mit hjemmekit for tiden, da jeg gerne vil undgå ar denne her gang. Og det virker altså! Jeg vil vove at påstå, at man på ingen måder kan se på min hud, at jeg snart fylder 30 år og det skyldes i høj grad snart 2 års brug af selvsamme dermaroller.


Dermaroller behandling virker det? JA! Læs hvordan her i blogindlægget

Lige for at slå det fast. En dermaroller hjælper mod ar, fine linjer, pigmentspletter, urenheder og rynker. Den opstrammer & smidiggør huden ved at fremme hudfornyelsen. Det er intet hokus pokus, men derimod en oldgammel & genial teknik, som bare virker.

Den kan købes fysisk hos flere førende hudklinikker, bl.a. lige HER, og holder ca. 4-6 måneder ved regelmæssig brug. Hvis du heller vil købe dermaroller hjemmekit online kan den også fåes HER. Der hører en serum med, så man er sikret en god påførelse og restitution.

Hvis I er nye herinde kender I måske ikke til mit forløb eller hvordan jeg bruger min dermaroller. I finder alle dermaroller indlæg her.


Remember to stay updated at Instagram // Facebook // Bloglovin

Skriv en kommentar

 

94 kommentarer

 1. Åhh, ville virkelig være en fantastisk hjælp at vinde. Har indtil for et halvt år siden haft pæn hud, og har kun haft udbrud engang imellem. Har tabt mig 20 kilo på 2år, og i sommers begyndte min hud pludselig at opføre sig mærkeligt, små hvide knopper i panden, hudorme, ja generelt bare mange hudorme, knopper og bumser, VIRKELIG frustrerende når man aldrig har haft det problem før, har så selvfølgelig været så dum at “overtrykke” nogen af dem, og er i dag endt op med et ansigt, ISÆR pande som har en masse røde prikker og ar, og vil DØ for at prøve om denne her kunne være en hjælp for mig. Krydser alt hvad jeg kan krydse, for at jeg kan få min livskvalitet og selvtillid tilbage igen. <3

 2. Hej Danica,

  Sikke en skøn give away du har! 🙂
  Jeg krydser fingre for at blive den heldige vinder af Serum8-sættet, som jeg længe har ønsket mig. Jeg har en rigtig problemhud, der bærer præg af mange små ar efter akne som ung teenager. Jeg begyndte så på p-piller go det blev da bedre, men desværre fik jeg en grim vane for at pille, kradse og trykke i selv de mindste talgknobber, der så blev betændte og udviklede sig til sår, som jeg så også kradsede i. Ja, det er en rigtig grim og dum ting. Det har sat sine spor og selvom jeg prøvede alverden for at stoppe med den dårlige vane, så virkede intet. Det lyder virkelig tåbeligt, at jeg ikke bare kunne lade være, men det blev en dum ting, jeg helt ubevidst sad og gjorde, når jeg koncentrerede mig om at læse, var ved at falde i søvn – anytime. Når jeg så gik til materalisterne for at få anbefalet hudplejeprodukter, så blev jeg anbefalet produkter til fedtet og uren hud – det er jo klart, at det var det, de tænkte og jeg tænkte, at jeg jo selvfølgelig også var nød til at bekæmpe betændelsen. Men det gjorde det hele meget værre. Min hud kunne slet ikke tåle alle de meget skrappe produkter og derfor blev den meget rød og tør. Det stod på i mange år og jeg ved virkelig ikke, hvor mange penge jeg har haft kastet efter diverse hudplejeprodukter af dyre dyre mærker. Problemet blev slet ikke bedre og det går jo ud over selvværdet.

  Det har været en lang og hård kamp, men den dag i dag er min hud meget meget bedre. Det er sjældent, at jeg kommer til at kradse i noget og derved har jeg slet heller ikke den samme grad af bumser nu, som jeg havde førhen. Det er virkelig en lettelse! Men det har som sagt sat sine spor. Min hud ser meget meget bedre ud nu og det er jeg meget taknemmelig for, selvom at det har været en lang rejse og en hård kamp. Men der er som sagt stadig de dumme ar og nogle af dem er meget røde og tydelige (nok fordi at de igen og igen er blevet ‘revet op i’) og det er rigtig tidskrævende at skulle dække dem så nøje hver morgen. Jeg lever en meget aktiv livsstil og det gør det også svært at have make-up på hele tiden og at skulle rette make-uppen efter træning og tænke over, om jeg nu har svedt concealeren af. Især når huden nu også har bedst af at kunne ånde, især når man træner og sveder.

  Derfor håber jeg på, at disse produkter og dermarolleren vil kunne hjælpe min hud til at regenerere og mindske de små ar samt at gøre huden mere sund og modstandsdygtig. Det ultimative ville jo være ikke at skulle sørge for, at concealer og pudder sidder perfekt selv under træning, men jeg jeg måske ligefrem kan træne uden og at jeg vil kunne bruge den slags make-up kun til festlige anledninger og have et mere afslappet look i hverdagen 🙂

  Jeg følger med største glæde din blog – og især med stor interesse for at læse om de fremskridt du allerede har vist ved din brug af hjemmekittet.
  Keep up the good work!

  Fortsat god dag.

  Mvh.
  Sus

 3. Kære Danica.
  Sikken en dejlig konkurrence, sådan et “hud-kit-dermaroller-sæt” er virkelig en drøm for mig at få. Min personlige hud-historie er kort fortalt at jeg i en alder af 27.år til stadighed bikser med uren hud. Jeg har prøvet de fleste former for “hud-kurer”, cremer og kosmetologer uden held. Nu er jeg så blevet gravid og det reagerer min hud og hormonerne i kroppen ekstra meget på, jeg havde ellers håbet at denne tid skulle være en tid hvor man bare strålede, men istedet har jeg lyst til at gemme mig væk dagen lang.

  Jeg krydser fingre og sender en lille bøn om at jeg kunne blive den heldige vinder.
  Bedste hilsner, Freja

 4. Lyder som en rigtig fin ting til min gamle hud! Jeg er blevet 40 og kan godt se at jeg begynder at få lidt furer/linjer i ansigtet.
  Kunne være så fint at prøve denne, lyder til at den kan nogle tricks.

 5. 37 somre har sat sine spor i mit ansigt.
  Der er kommet linjer og en dyb rynke i panden som jeg har haft i mange år. Min hud har grove porer og hudorme. Pt. er der så også bumser som nok skyldes min graviditet.
  Er sikker på at dermaroller og serum ville kunne gøre en kæmpe forskel for min hud og jeg ☺

 6. Min hud er meget tør og udtørrer og sprækker enormt let. Samtidig har jeg store problemer med urenheder. Især omkring næsen og panden. Jeg ville elske at prøve noget der kunne skabe lidt balance og gøre min hud mere “tilfreds”.

 7. Kære Danica.
  Jeg har l æ n g e drømt om at komme i gang med at rulle. Nu har jeg efterhånden set/læst/hørt så mange positive oplevelser omkring dermarollers, man skulle næsten tro, at det var for godt til at være sandt. Jeg har evigt og altid kæmpet med min hud, og nu i en alder af snart 25, har jeg en hud i ansigtet som er fyldt med pigmentpletter, ar og rødme. Og de fine linjer, jep – de er også kommet snigende. De gør mig nu det ikke det store, det er mere alle pletterne og arene, der er at se i mit ansigt, som gør mig noget så ked af det. Jeg skammer mig, og vil helst gemme mig væk. Føler ikke jeg kan gå nogle stedet uden at skulle dække det med makeup, selv overfor min kæreste kan det være svært at have et nøgent ansigt. Så det er min drøm, at forny min hud med den fine roller, i håb om at den bliver fin og frisk at se på igen, så jeg ikke længere har lyst til at gemme mig væk.
  <3

 8. Min hud har gennem mange år været uren med bumser og har været igennem adskillige behandlinger hos lægen. De seneste år har den været nogenlunde pæn, men stadig med enkelte urenheder – særligt i perioder kan det blusse op. I en alder af 26 (og som næsten færdiguddannet) synes jeg efterhånden, at det burde være ovre. Måske en dermaroller er løsningen 🙂

 9. jeg har begyndende fine linjer samt en MASSE ar efter en massiv omgang skoldkopper som barn, og det hele er bare i ansigtet. ville elske at se om dette kunne hjælpe!

 10. Jeg har begyndende smårynker,lidt blodsprænninger/rødme, nok pga min aldre,så ville det være skønt at se om denne kune hjælpe. 🙂

 11. Min hud er den seneste tid blevet rigtig trist på kinderne… Jeg er begyndt at overveje om min pengepung kan klare et dermaroller-forløb, som du havde hos Anne Q. Jeg overvejer det meget da jeg er liiiidt trist over hvordan mine kinder ser ud (og en lille smule de fine linker min pande begynder at vise)..

 12. Den har bare stået højest på min ønskeliste i lang tid. ? Jeg døjer med uren hud i perioder, men det værste er næsten de store/dybe porer jeg har samt røde mærker/ar jeg har i ansigtet! Det er altså ikke fedt at have når man kun er 24! ?

 13. Jeg har længe ville prøve en dermaroller, da jeg har mange ar og “pletter” i mit ansigt.
  Jeg har altid hadet at få taget billeder og generelt bare vise mit ansigt, da jeg har døjet med mange urenheder siden jeg var 12 år og jeg er lige fyldt 18 år. Så jeg har haft problemer med det i ret mange år, men min hud er heldigvis blevet nogenlunde pæn indenfor det sidste halve år, da jeg fik noget creme som endelig virkede! Nu mangler jeg bare at finde noget mod mine ar og “pletter”, og der tænker jeg en dermaroller måske kunne være løsningen 🙂

 14. Jeg er ENDELIG ved at være done med mit isotretinoin-forløb hos hudlægen (oh Lord, hvor jeg glæder mig til at være færdig!) og min hud er endelig, efter mange år blevet aknefri! (hurra!) Jeg vil bare så pokkers gerne af med arene i mit ansigt og håber håber håber dermarolleren kan hjælpe mig (HVIS jeg er så heldig at vinde, selvfølgelig!) 🙂
  TAK for verdens bedste blog.
  KH Trine

 15. Den har jeg drømt om at prøve i laaang tid! Min hud har tendens til tørhed, urenheder og rødme selvom jeg virkelig synes jeg gør en indsats for at rette op på det. Jeg er ret interesseret i hudpleje generelt og har kun hørt om gode resultater med dermarolleren 😀 Jeg håber jeg får mulighed for at prøve den!

 16. Jeg er kvinde på 38 med teenagehud,døjer utrolig meget med uren hud,er begyndt at få pigmentforandringer..bla.det fantastiske overskæg og karsprængninger på kinderne.
  Pga min urene hud,har jeg desværre også en del ar efter bumser jeg har pillet i,så denne kunne være fantastisk at vinde.

 17. Som absolut HØJgravid, glæder både jeg og min hud sig til snart at få noget kærlig pleje og opmærksomhed! Sådan en graviditet sætter sine spor – derudover har mit 30-årlige ansigt, utrolig mange ar og pigmentpletter i ansigtet, som jeg drømmer om at minimere .. <3

 18. Hvis jeg vandt ville jeg give sættet til min kæreste, der har nogle grimme ar efter lang tid med uren hud. Jeg håber det kan hjælpe på hans hud, så han rent faktisk ligner den voksne mand han er, og ikke en der har været i puberteten lidt for længe.

 19. Sikke et lækkert kit, du har sat på højkant. Jeg var så uheldig at få skoldkopper sidste år. Og i en alder af 29 år, gav det desværre nogle grimme ar. Jeg drømmer virkelig om at reducere nogle af disse ar og har længe overvejet om en dermaroller var løsningen. Jeg krydser alt!

 20. Jeg har ALTID haft utrolig pæn og fin hud. Jeg var typen, der havde én lille bitte bums hvert halve år i mine teenageår, og selv efter jeg er blevet voksen, har jeg ikke haft problemer. Lige indtil nu, hvor jeg er stoppet på p-piller. Min pande er dækket af urenheder konstant, og det er bare ikke særlig charmerende, når jeg ovenikøbt er igang med en tandreguleringsproces. Jeg føler, at mine så ellers veloverståede teenage-år er vendt tilbage på fuld skrue, haha! 🙂

 21. Ville elske at blive den heldige vinder af dette sæt. Min hud er uren, tør men stadig fyldt med dybe hudorme. Den rødmer også let og der samler sig let skidt. Så jeg har længe drømt om at prøve en dermaroller for og se om det kan løse problemerne. Rynkerne er ligeledes ved at komme da jeg nærmer mig de 27 år. Dette kunne også være rart at komme lidt til livs.
  Det kunne derfor være lækkert hvis jeg var så heldig at vinde netop sådan en dermaroller.
  Krydser fingre!

 22. Jeg har lidt af meget uren hud siden jeg var 16, og er efter 5 meget trælse år netop endelig sluppet af med aknen (7-9-13). Jeg ved ikke om det er kosten, zink-pillerne, hudplejen eller bare hormonerne der pludselig spiller, men jeg er lykkelig. Jeg er dog efterladt med en stor omgang ar, især på kinderne og hagen/kæben, og har længe overvejet at prøve en dermaroller til at fjerne dem, så det ville slet ikke være dårligt at vinde den her!

 23. Belive or not, jet har nu i flere måneder dagligt kiggede på dette hudforskønnende værktøj online, men hver eneste gang ulykkelig måtte lukke siden ned igen, fordi jeg godt ved pengene ikke er der der til det på SU. Og netop derfor ville det næsten være som at vinde et fed gevinst i lotto at vinde denne konkurrence.
  Min hud-situation er, at jeg har døjet men meget uren hud i mine teenager år, og døjer stadig med nogle grimme udbrud af urenheder. Jeg har brug et hav at skrappe midler, hvilket tilmed har gjort min hud enorm sensitiv. Desuden så har jeg været på en medicinsk kur mod urenhederne, men på trods af dette er jeg ikke helt sluppet af men den dumme teenager hud endnu.
  Jeg kan tydeligt se, at min hud har taget skade og jeg har rigtig mange grimme aknear, måske endda også nogle der kræver lidt mere end en dermaroller, men den ville i hvert fald være en start på en flotte hud! 😀

 24. Det ville være så lækkert, at vinde et sæt. Da jeg siden 2013 – 13år har været i medicinsk behandling pga. Akne. Jeg har været så ked af min hud, den måde den opførte sig på i forhold til alle andres fra min klasse. Jeg følte mig anderledes i forhold til dem. Mange kommenterede ofte på, hvad det var jeg havde i ansigtet og grinte når jeg sagde det var akne/ arvæv. Jeg er så heldig, at nu er min hud begyndt at arte sig igen. Så jeg er på mit sidste ark med piller?? Jeg vil blive rigtig glad hvis jeg vandt derma rolleren, fordi jeg har en del ar og arvæv i ansigtet som jeg ikke bryder mig om. Jeg har længe selv gået og overvejet om det ville gøre en forskel… Håber???

 25. Jeg er knap 27 år og har lidt af uren hud og acne så lang tid jeg kan huske. Jeg har en del ar i ansigtet herfra, som jeg er utrolig ked af og hver dag jeg står op, drømmer jeg om at min hud er ligeså perfekt som “alle andres”. Jeg har fulgt nøje med i dit forløb og overvejer på det kraftigste at prøve dermaroller efter jeg har set, hvilke fantastisk resultater du har opnået. Jeg har gået med et sår på næsen – jep, lige midt i ansigtet (!) – i 11 måneder, som hudlægerne ikke kan finde en årsag til, hvorfor jeg fortsat er i udredning. Det er så tærende på min energi og jeg håber snart at såret forsvinder og at jeg bliver udredt, så jeg kan komme i gang med at prøve dermarolleren. Jeg krydser alt hvad jeg kan for, at jeg bliver den heldige!

 26. Min hud er desværre lidt i ubalance efter endt graviditet. Under graviditeten blev min hud faktisk ganske pæn – det var rart. Nu står det atter lidt skidt til. Så det vil være rart at få et våben mod min utilregnelige hud.

 27. Hej og tak for en god blog. Jeg ønsker at vinde da jeg har noget arvæv som jeg vil prøve at formindske ved en dermaroller ☺

 28. Lige for tiden er jeg i gang med A-vitamin kuren som jeg første gang hørte om på din blog. Før dette har jeg prøvet forskellige antibiotika og brugt alt for mange penge på cremer som ikke fungerede. Derudover har jeg de sidste 6 mrd brugt serum 8 dermarolleren.jeg kan tydeligt se en forbedring på mine akne år. Så jeg håber at jeg er så heldig og vinder, så jeg kan udskifte min nuværende. Jeg fylder snart 27 år så det er på tide min hud bliver akne-fri.

 29. Jeg har indtil starten af 20’erne ikke rigtig haft problemer med min hud i forhold til urenheder, men har altid haft sart, tør hud i ansigtet. Jeg har stadig tørre kinder men er begyndt at kæmpe med en del urenheder… Nogle dage er huden helt fin, dagen efter går det helt amok igen. Jeg har fået et par ansigtsbehandlinger for at afhjælper problemet men det er dyrt på et SU-budget, når man også skal spare op til et bryllup. Jeg skal nemlig giftes til sommer <3 Og der ville da ikke være noget bedre end at vinde denne give away, så jeg kan få lidt bedre styr på min hud inden 😀

 30. Min hudsituation kan nok kortest og mest præcist beskrives som en teenagers – blot at jeg er 27 år gammel.

 31. Jeg krydser virkelig fingre! Min hud er begyndt at arte sig, men jeg har bøvlet med uren hud i teenagealderen, så det ville være så dejligt at få bugt med arrene!

 32. Jeg har altid haft en uheldig hud. Let til urenheder, allergi, tør hud og rødmen. Den er ujævn og kunne virkelig godt bruge en ekstra hånd, for det er ikke sjovt at føle sig “grim” pga ens hud. Jeg har selv været på meget skrappe creme på recept, men var på dem i for lang tid, så jeg fik nærmere en hormonforstyrrelse. Super træls. Jeg vil selv enormt gerne købe en dermaroller, men med et SU-budget, københavnerhusleje og alt andet, så er der altså ikke råd til det pt. Jeg krydser finger – måske jeg er heldig, og ellers er der heldigvis en anden, der er. 🙂 Held og lykke til alle andre også og hav en god aften. Kh Clara

 33. Jeg har altid haft rigtig flot hud, men efter jeg har fået 3. barn, så slår min hud desværre meget ud 🙁 Den er uren på hage og næse – men ellers mega tør stort set alle andre steder :/

  Jeg er desværre også begyndt at for rynker omkring øjnene, så jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige 🙂

 34. Min hud lider lidt af humørsvingninger til tiden, men det er nok ikke så mærkeligt, hvis jeg tager min nuværende livsstil i betragtning. Jeg spiser på ingen måde optimalt og har slækket lidt på hudpleje rutinen den sidste måneds tid. Min hud føles okay glat og blød, men jeg skal stadig smøre en del for at undgå tørhed og så har jeg pt. en del urenheder på kinderne og ekstra tør hud omkring læberne.

  http://satinawandel.dk

 35. Åhh hvor jeg håber det bliver mig, der er så heldig at blive den heldige vinder 🙂
  Jeg har så længe gerne ville prøve en dermaroller, men økonomien har ikke været til det endnu 🙁 Jeg bliver snart 31 og jeg er begyndt at kunne se at min hud forandre sig og er knap så spændstig som den har været 😉 Derudover har jeg os i forbindelse med flere forsøg med p pille stop har store udbrud i min hud og det kan tydligt ses, ØV!!!!
  Jeg krydser finger for at jeg har heldet med mig 🙂

 36. Sikke en lækker konkurrence!!
  Min hud kunne virkelig godt bruge noget ekstra omsorg.
  Jeg synes altid jeg har problemer med at den skinner og så er jeg begyndt
  at døje lidt med urenheder igen, ligesom da jeg var yngre.
  Jeg vil gerne forebygge mod de ældningstegn, som er på vej!
  Så jeg holder i hvert fald mine fingre krydset!!

 37. Min hud, åh min hud! Den er min største usikkerhed! Jeg har døjet med uren hud siden starten af mine teenageår. Nu hvor jeg er 25 er den stadig ikke faldet til ro. Det har resulteret i rigtig mange ar – ala dine. De gør mig dagligt usikker på mig selv, når jeg kigger i spejlet. Jeg har ikke lyst til at folk -ikke engang min søde kæreste skal se mig uden makeup, fordi jeg skammer mig sådan over mine ar. Efterhånden har jeg prøvet alverdens produkter, og har længe ønsket mig at prøve en dermaroller. Prisen på sådan en fætter hænger dog desværre ikke sammen med en SU, og derfor krydser jeg virkelig ALT for at jeg er den heldige vinder denne gang!

 38. Min krop er fyldt med ar efter mine pil-fingre. Jeg har siden jeg var “spæd teenager” har bumser, klassisk fedtet t-zone, samt bryst og ryg der har været slemt ramt. Jeg er endelig ved at have styr på ryg og bryst, men arene gør at jeg ikke føler mig komfortabel i trøjer med bar ryg eller dybe udskæringer.

  Jeg ville elske at prøve dette kit, så jeg måske kan komme arene til livs!

  PS: Jeg ELSKER dit nye design! :-*

  Kæmpe knus

 39. Sikke en fantastisk give away! 🙂
  Min hud vil jeg nok beskrive til at være meget normal. Jeg er så heldig, at jeg ikke har de vilde problemer med den, men når det er sagt er den heller ikke den smukkeste hud. Jeg er begyndt at få små linjer i ansigtet, døjer lidt med tilstoppede porrer og har lidt tendens til karsprængninger. Nogle har sikkert mange flere problemer, men jeg ønsker virkelig at vinde dette kit, da jeg på SU ikke kan tage mig råd til denne luksus, når det nu ikke er strengt nødvendigt. Netop derfor vil jeg gerne vinde, for at se hvilken forskel den reelt kan gøre for min hud (om jeg føler den gør en forskel) og hvis jeg føler det, vil det klart være en varig investering på sigt, da jeg umiddelbart heller ikke mener man skal vente med indsatsen til problemet er der, men tage hånd om sin hud (som jo er vores største organ), uanset om man har problemer med den eller ej. Krydser fingre for at jeg kan blive den heldige vinder 🙂
  Ps. derudover ville det ikke gøre noget, hvis den kunne give mig en ekstra smuk hud til vores bryllup d. 6/8 – 16 🙂 <3

 40. Jeg døjer meget med tør hud, urenheder og dybeporer, som jeg ville elske at slippe af med. Dermarolleren har været på ønskelisten længe, men pengene er der ikke altid, når man er på SU..:-)

 41. Jeg er desværre én af de personer, der så længe jeg kan huske, har døjet med uren hud – øv. Ikke blot resulterer det selvfølgelig i grimme udbrud, men også en masse, masse grimme ar – og arrene er næsten det værste, fordi de forsvinder ikke bare lige sådan. Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg kunne være den heldige vinder af Dermaroller-sættet (:

 42. Jeg er 21, og har tydelige rynker i panden. De har allerede været der en del år, og jeg tror det er en blanding af tør hud og entusiastisk brug af mimik. Når det ser sådan ud i dag, tør jeg slet ikke tænke på, hvordan det er om bare et par år!

  Derudover har jeg flere fine linjer i ansigtet, og nogle pigmentforandringer, både i ansigtet og på overarme. Jeg vil meget gerne prøve dermarolleren!

 43. Jeg har længe drømt om at prøve en rulle. Er lige blevet 40, og jeg er ikke begejstret for de rynker der fulgte med;)

 44. Undskyld sproget men min hud er helt fucked up. (Hvilket også er derfor jeg har kaldt mig anonym og håber jeg forsat kan blive dette hvis jeg vinder – mit navn fremkommer af mailen). Kæmper især med uren hud der gør jeg fremstår meget asocial – Pga. det har påvirket mit selvværd og selvtillid. Har (desværre) aldrig været god til at passe på min hud og har derfor foruden de nye udbrud rigtig mange ar i hele ansigtet. Jeg er ellers i 20’erne og det burde snart slutte! Har snart købt mig fattig i alverdens produkter og mangler snart kun at prøve dermarolleren, men har lidt mistet troen på noget kan “redde” min hud.

 45. Min hudsituation:
  Jeg har, siden præ-teenageårene, lidt af voldsom acne og har prøvet alverdens produkter.
  I sidste år, da jeg var 31, blev jeg sat i hormonbehandling, der forvirrede min hud voldsomt, men kom dog (ENDELIG) af med min acne.
  Min hud har nu mangemange ar, især dybe ar, men også misfarvninger og pigmentpletter, og da jeg er ved at være 33 er jeg også i gang med at få rynker omkring øjne og mund.
  Jeg ønsker mig inderligt pæn hud – bare for at prøve at ikke være bekymret for om min foundation har lagt sig i kager i mine ar, om min highlighter er lagt forkert, sådan at mine ar ikke bliver mere tydelige og om mine pigmentpletter får mig til at ligne en på 45… Jeg vil bare gerne være pæn…

 46. Min situation:
  Jeg har siden jeg var teenager været præget af uren og fedtet hud og døjer stadig med det. Det er heldigvis blevet bedre, men får stadig en del udbrud og jeg har desværre ikke kunne lade værre med at pile, hvilket nu har resulteret i ar på kinderne. Derfor vil jeg gerne have en pæn og ensartet hud, da jeg er ked af den hver morgen jeg kigger mig i spejlet.

 47. Hej, det er skøn blog du har! Jeg vil gerne vinde en dermaroller og pleje dertil.

  Det er fordi jeg under mange år haft svær cystisk akne og til slut kom i behandling på starke tabletter, som gav svære bivirkinger. Men aknen er nærmest helt væk.

  Dog ikke de mange ar, især under munden og omkring hagen er min hud meget ujevn og jeg tror en dermaroller ville hjælpe gevaldigt på det og sikkert også friske resten af huden og hudstrukturen op. Det ville være en så stor gave at kunne glemme alt om den akne en dag!

  Krydser så meget fingre og tæer! Følger dig overalt!

 48. Åh, jeg krydser fingre SÅ meget! Jeg har lidt af akne i en del år, og har derfor også mange ar, som jeg er rigtigt ked af. Jeg har prøvet utallige produkter, men dermaroller står klart øverst på ønskelisten!

  mvh Emma <3

 49. Jeg har ikke som sådan “problematisk” hud. og så alligevel – bare ikke i akne forstand, jeg har altid haft talgknopper på mine kinder – derfor ligner det at jeg har uren hud. Jeg er blevet tilbudt laser, og foreslået en dermaroller. Så det ville være helt perfekt at vinde den her, da jeg gerne vil satse på denne løsning og undgå laser!

 50. Jeg har nok en hel almindelig til fin hud, men døjer i perioder med udbrud af urenheder, ikke fedt i en alder af snart 27.

 51. Hej 🙂
  Åh jeg vil elske at vinde den her. Jeg er nu på 5.mdr af min accutin-kur og dermed snart færdig. Har gennem de sidste ti år har uren hud i ansigt og på ryggen (er 31 :/) – og heldigvis har jeg endelig gjort noget ved det. Jeg nyder, at min hud endelig ser nogenlunde ud, og at jeg nu tør vise mig udenfor uden en ordentlig lag make up. Men desværre ser min hud omkring munden og hagen stadig noget bulet ud. Så derfor tænker jeg, at det vil være super at se, om dermarolleren vil kunne ændre det 🙂

 52. Jeg har tør hud med tendens til urenheder. Jeg lider af PSOC, som bl.a. gør at jeg ofte får urenheder. Hvis jeg glemmer at tage make-up af én gang, gang jeg forventer minimum tre prikker dagen efter :/

 53. Skøn skøn konkurrence! Jeg gad så godt at prøve det af.
  Jeg har en ret klassisk kombineret hud, med lidt store porer og tendens til urenheder. Jeg synes også så småt at jeg kan mærke på min hud at jeg har rundet 32, og ville elske lidt ekstra forkælelse. Huden er simpelthen så vigtig, det er nærmest det første man ser.

  KH

 54. Har været på roccutan som har fjernet mine bumser. Nu sidder jeg tilbage med en meget ujævn hud der er fyldt med røde mærker og ar – ikke lige hvad jeg havde forventet. Men er taknemlig for, at bumserne da er væk! Arene kan da nogenlunde dækkes med en grøn corrector + foundation. Har faktisk prøvet dermarolleren efter jeg så hvor gode resultater du havde fået med den og klinik behandlinger. Desværre var den jeg havde købt over DBA en billig Kina-rulle. Betalte 800 kr for den, så tænkte at den nok var ægte. Så til alle andre køb den kun hos en klinik der evt udbyder behandlingen også.
  Nu står jeg tilbage med en tør og rød hud med større porer end tidligere.

 55. Jeg døjer stadig i en alder af 27 år med uren hud med små bumser og ar. Jeg har prøvet de flere former for hud kurer og cremer uden den store effekt. Så min hud skriger efter forkælelse. Jeg krydser fingre og sender en lille bøn om at jeg kunne blive den heldige vinder.

 56. Jeg har relativt pæn hud, men jeg har selvfølgelig bumser ind i mellem. Jeg døjer dog mest med hudorme omkring næsen og en fedtet pande.

 57. Uhh jeg forsøger at gøre en indsats, men jeg renser hus morgen og aften. Masser af serum og fugt, har tør hud. Og desværre pigmentforandringer og flere og flere rynker. Med alderen min hun desuden blevet mere uren . Så gad godt prøve kræfter med rullen

 58. Krydser fingre! Min hud er nogenlunde pæn uden at jeg skal gøre noget for det. Men jeg har det seneste års tid haft noget rød/nubret hud på den ene kind, det er kommet ud af det blå, har konsulteret en hudlæge, der siger, at det skal jeg bare leve med. Så nu er jeg på jagt efter behandlinger, der måske kan hjælpe, og tænker at dermaroller kunne være perfekt.

 59. Hej Danica

  Krydser, beder, sukker, håber…ej, jeg har bare ønsket mig et dermarollerkit de sidste 2 år ✌

  Simpelthen bare fordi jeg vil holde min hud i topform hele livet, og Anette fra Beautyspace har jo lavet den der informative tretrins-vejledning til at holde huden bedst tunet…fra de basale trin som fugt & fedt, over a-vitamincreme, frugtsyrer m.m. til trin 3, som inkluderer vækstfaktorer;fx Bioeffects EGF serum og A vitaminsyren. ( Tjek Bloggen Beautyspace 29.2.2016 ).
  Ikke råd til Bioeffect her, men huden vokser sig jo stærkere af at blive rullet ( siger Anette også ) & det lyder jo egentlig enormt logisk & ren win-win.
  Jeg er 49 år & har en rimelig god ‘volumen’ i huden, men har lejlighedsvise problemer, som pt en mørk plet( ar efter en akut bums ) jeg vil af med, så klør på med A vitamin og frugtsyremasken, men det går laaangsomt, og en dermaruller ville altså gøre underværker i den proces.
  Og så er det jo et genialt produkt! …. .forebyggende….dannelsen af et tykkere hudlag…fremmer optagelsen af serums & cremer…Yes! Mon ikke også en bedre glød?

  Jeg vil da iøvrigt lige læse dine oplevelser m dermarulleren igennem her i weekenden, Danica. Har lige læst til eksamen de sidste 2 mdr, så det bliver ren fornøjelse ? Det må da faktisk være lidt spændende, hvis man interesserer sig for hvad der sker hudmæssigt undervejs rulleriet… ?

 60. Jeg har en hud sygdom der hedder Rosacea. Jeg har bøvlet med det i snart 1,5 år. Min hud har været helt ødelagt, men er takket værre en dygtig hudlæge og de rette medicinske præparater på vej tilbage igen.
  Derfor kunne jeg tænke mig at prøve denne behandling, og se hvad den gør for min hud 🙂

  på min instagram profil sibbes87 er der postet et billede for nylig, hvor der kan ses min hud nu kontra for et år siden. ALDRIG MERE DÅRLIG HUD- Ønsker det ikke for nogen!

 61. Åh sådan et sæt vil jeg dælaneme gerne have fingrene i – det ville min hud elske 🙂 Jeg har altid haft en meget sart hud hvad angår både akne og eksem. Det har resulteret i mange ar, da jeg er en rigtig slem pilfinger. For mig kan det være lykken når en bums skyder frem, for så jeg kan få lov at pille. Desværre er det sjældent et kønt resultat, der kommer ud af det. Derudover lider jeg af en genetisk hudsygsom i ansigtet, der hedder Rosacea, heldigvis kun i mild grad. Behandlingerne for det er dog en hård omgang for huden, hvorfor mit ansigt efterhånden godt kunne bruge en kærlig hånd 😉

 62. Jeg har haft dårlig hud nærmest så længe jeg kan huske, men heldigvis er det klaret op efter jeg er kommet på p-piller for uren hud. Til gengæld er min hud stadig meget tør, så jeg plejer den hver morgen og aften med bio oil. Det hjælper meget på det, men jeg synes stadig, at min hud er meget grumset.

 63. Har hørt rigtig godt om denne teknik med dermaroller, og drømmer om selv at få lov at prøve den af og har gjort det i de sidste 2 år. Jeg har små pigmentpletter, en smule rynker og ujævn hud, hvilket jeg godt kunne tænke mig at få væk, men har endnu ikke stødt på et vidundermiddel.
  Rigtig genialt produkt, som jeg tror ville hjælpe mig med min hudsituration ❤️

 64. Følger allerede din Facebook-side! Min hud er på det seneste blevet rigtig dum. I løbet af mine teenage-år var jeg aldrig plaget af særlig uren hud – en bums i ny og næ, men ikke noget særligt. Det sidste halvårs tid er min hud så begyndt at te sig lidt. Den er blevet mere rødmosset, og bumser kommer oftere og oftere. Og det er virkelig frustrerende, når man lige er fyldt 24, at det er nu, hvor huden skal skeje ud. Jeg står på tærsklen til arbejdsmarkedet, og til en jobsamtale vil jeg bare lige have en lille smule mere selvtillid, hvis min hud ser pæn ud.

 65. Jeg har en kedelig pigmentplet midt på kinden og et par rynker over øjnene, som jeg vældig gerne vil af med.

 66. Hej Danica

  Tak for en dejligt blog, der er et frisk pust i min hverdag 🙂
  Jeg vil af en meget personlig grund gerne vinde et serum8 hjemmekit. Da jeg var yngre, havde jeg bulimi. Når man kaster op stiger blodtrykket i hovedet og karene springer. Jeg har kastet op MANGE gange, og jeg har nu MANGE karsprængninger i ansigtet. Jeg siger til folk, at de er opstået
  af kulden om vinteren. Når jeg ser i spejlet, minder de mig om dårlige tider i mit liv. Jeg har et blødt ‘omsorgspunkt’ for den yngre udgave af mig, som havde det så svært. Jeg bliver ked af, hvad jeg gjorde imod min krop og mig selv. Jeg er kommet videre og er helet. Nu vil jeg gerne have at arene på min krop også heles.

  – Malene

 67. Åh, den er i hvert fald langt fra pæn. Balance er der ikke meget af, så ville elske at vinde denne skønne konkurrence <3

 68. Jeg er 38 år gammel, men har de seneste 3-4 år haft hud som en teenager og døjet med cystisk akne. Det ser forfærdeligt ud og gør ondt, og jeg har prøvet alverdens cremer, kostændringer og kosttilskud uden den store effekt. Ville elske at vinde denne præmie og se om det kunne være løsningen på mine hudproblemer.

 69. Lækker blog <3

  Min hud er for det meste rigtig fin, men når det bliver den tid af måneden – er der bare ikke noget at gøre. Jeg har prøvet dvs. skin tonic og masker. Jeg krydser fingre for at vinde, sådan en fin ruller, da jeg kan se hvor fine resultater den giver 🙂

 70. Min hud har det som altid – svingende. Den følger min hormonelle cyklus og det kan da nok være pænt træls at det svinger så meget om huden er pæn eller ej. Derudover har jeg store porre og det er her jeg tror Dermarolleren kan hjælpe mug rigtig meget 🙂

 71. Min hud kunne godt bruge en kærlig hånd og få arbejdet ordenligt i dybden. Urenheder osv irritere mig rigtig meget, og det ville være fantastisk at prøve dermaroller ud! ❤️☺️

 72. Jeg har forstørrede porer og en smule ar, som jeg gerne vil havde forbedret, samt efter et forholdsvist stort vægttabt trænger huden til lidt ny energi!

 73. Har længe ønsket mig at prøve dette vidunder 🙂 jeg er lige blevet 40 år og kunne rigtig godt trænge til noget god hudpleje. Min hud er tør med begyndende rynker og kravetær. Elsker at teste nye produkter og skønhedsting, så jeg krydser rigtig meget fingre 🙂

 74. Kære Danica 🙂
  Jeg stødte først på din blog sidst i 2014(?) da du fortalte om dine beauty favoritter inde hos Emma Martiny! Det første jeg bed mærke i var faktisk din hud-historie fordi jeg kunne kende mig selv i den så meget! P-Pille stop der i midt-tyverne gør at man pludselig ligner en på 16 igen, ingen forbedring trods nye kostvaner, motion, søvn – you name it. Jeg har ikke turdet prøve “den hårde” medicin endnu, men er faktisk tilbage på p piller. Jeg håber meget at jeg start kan stoppe og vil naturligvis have den bedste hjælp og gode redskaber så det kunne være så dejligt at vinde 🙂
  Tak for altid gode og spændende indlæg (nu er jeg jo blevet hængende i lidt over et år og det skyldes ikke kun beretninger om din hud;))

 75. aiii! jeg er fast læser af din blog gennem længere tid, men jeg er ikke på facebook 🙁 ! jeg håber at kunne deltage alligevel, da jeg tror at sådan en dermaroller er perfekt til min stressede hud.

  1. Du er undskyldt og deltager selvfølgelig :-* Det må nogle gange være en befrielse at slippe for Facebook 🙂

 76. Jeg har flyttet 3 gange siden oktober, og stressen kan helt klart ses i min hud.. Bliver 40 senere i år, og generelt kan jeg mærke at den har brug for lidt ekstra for tiden..

 77. Hej Danica,

  Først og fremmest tak for en super fin blog, som jeg har fulgt i flere år og stadig nyder. Jeg er også vild med den udvikling bloggen har gennemgået gennem tiden!

  Min hudhistorie har været lang og sej, men er blevet en del af mit liv; når mine veninder shopper dyrt mærkevaretøj, så shopper jeg dyre hudprodukter og køber bøger og læser beautyblogs i lange baner! Jeg har døjet med akne siden jeg var 13 år og er nu i en alder af 24 endelig blevet det kvit, hallelujah! Jeg har prøvet rigtig mange forskellige ting og været til mange kosmetologer og hudlæger og tror på at det alt sammen har hjulpet, selvom det nogle gange har været svært og se og forstå hvorfor der ikke bare var en mirakelkur! Jeg har i en periode på 3 måneder i mine teenageår været på medicinsk pillekur, men er efterfølgende nået til den konklusion at jeg hellere ville vælge en løsning, der måske tog længere tid, men som var så skånlig for min hus og krop i det hele taget som muligt. Da jeg for nylig var til en ny kosmetolog og hendes diagnose var at grunden til jeg havde de urenheder jeg har i dag ikke længere er på grund af akne, men pga af tørhed troede jeg næsten ikke mine egne ører – jublen var selvsagt stor! Så nu er mit fokus på at få min hus rigtig godt gennemfugtet hvilket har gjort at min hud er flottere og mere stabil nu end den har været siden jeg var barn! Jeg har dog desværre pådraget mig en del ar og også en del rynker ifht min unge alder pga alt det min hus har været igennem, så en dermaroller har længe stået højt på min ønskeliste – især efter jeg har set hvilke resultater du og andre bloggere har haft! Så ja, jeg fortjener ikke at vinde mere end nogen anden, men håber på at heldet tilsmiler mig. Det er i hvert fald forsøget værd, tak for muligheden og jeg håber du får en dejlig weekend 🙂

 78. Nu skal du høre…
  I en alder af 24, hvor jeg altid har haft en tendens til uren hud. Jeg prøvede en årgang at adressere det til diverse kostmetrologer, men fik altid svaret “huden fejler ikke noget. Det er blot teenageårene – det går over”.
  Problemet er for det første, at de teenageår åbenbart hænger ved, for er ikke sluppet for den endnu og det andet problem er, at det har efterladt ar. I frustration eller mangel på bedre viden opgav jeg (og stadig har) simpelthen at tage vare på min hud og det kan ses i dag.
  Jeg håber, at en dermaroller kan hjælpe med at formindske mine ar, gøre min hud mere ensartet og generelt bare at få mig, til at få det bedre med min hud, så jeg ikke behøver at skulle have makeup på i hverdagen for at skjule den.

 79. Min hudsituation har været værre. Men jeg har desværre stadig tendens til uren hud. og i en voksen alder, er det bare ikke særligt charmerende.

 80. Jeg er så træt af min hud. Rødmossede kinder og kæmpeporer på næse og hage, med tydelige hudorme. Jeg renser og plejer, så huden er fint fugtet, men det bliver bare ikke pænere 🙁

 81. I en alder af snart 44 år er det virkelig træls stadig at have en hud som en teenager.

  Et kig på min far på 68 år siger mig, at det skal jeg måske vænne mig til for jeg har desværre arver hans hud-gener og ikke min mors;-)

  Jeg er stadig desperat og villig til at prøve alt for at få en pæn hud…

 82. Jeg er en pige på 20 år, som ligesom så mange andre har fået glæden af at have bumser i mine teenageår. Bumser som ellers var ved at være væk, da jeg nåede 16 års alderen, men som pludselig kom igen for fuld udblæsning, da jeg blev 18. Nu er de så heldigvis ved at være forsvundet igen, men de har desværre efterladt en masse røde ar på særligt mine kinder og min hage. Jeg vil blive lykkelig for at modtage en dermaroller, som forhåbentlig vil kunne mindske nogle af de røde pletter. Jeg har tidligere fået anbefalet en dermaroller af en kosmetolog, men men et SU budget rækker ikke langt – så jeg tager imod med åbne arme, hvis jeg bliver den heldige vinder 🙂

 83. 10 år med svær stress der endte i en diagnose som udbrændt har også sat sine spor på huden. Jeg så meget yngre ud end jeg var, men nu synes mit udseende desværre at indhente min alder. Stressen er ellers kommet rimelig under kontrol med gode levevaner, massere af søvn og vigtigt af alt daglige meditationer. Men min krop kan stadig mærke hvor hårdt det har været. Derfor påbegynder jeg en nyrerensning og efterfølgende leverrensning og håber også dette vil kunne ses på huden. Ville være fantastisk samtidig at kunne arbejde intensivt med huden med serum 8 kittet, så jeg igen kan se yngre ud end jeg er (38 😉 )

 84. Min hud har mange tilstoppede porer på næsen og er ude af balance på kinderne, trods at jeg bruger god hudpleje, serum og renser dagligt morgen og aften. Tror at en dermaroller ville bringe mine hudceller i orden og gøre at jeg fik mere ud af mine dyre hudprodukter. Krydser fingre!

  1. Trækker vinderen i morgen og offentliggør det i morgendagens indlæg 🙂 Konkurrencen sluttede dog i søndags.