8 geniale produkter til din aftenrutine

Aftenrutine

Nøj, jeg er træt for tiden. Det er som om jeg aldrig helt får indhentet det forsømte, og jeg sover dårligt i forvejen, så derfor kunne jeg virkelig godt bruge en god nattesøvn. Bare en enkelt gang.

Om ikke andet har jeg da et par gode rutiner inden sovetid. Ikke mindst min hudrutine, som altid giver anledning til spørgsmål. Sidst jeg delte min morgenrutine her, er jeg blevet lagt ned af gode tips, spørgsmål og henvendelser. Jeg troede vitterligt det var det mest ligegyldige i verden at læse om for andre, men åbenbart ikke, og det gør mig glad.

8 geniale og fugtgivende produkter til en god aftenrutine

Omvendt er vi mange, der døjer med det ene eller andet. Eller bare gerne vil sætte ind hvor det batter. Derfor vil jeg i dagens indlæg præsentere jer for 8 geniale produkter, der enten altid, eller nogle dage, er en del af min aftenrutine. Jeg præsenterer dem i den rækkefølge, som de indgår i min rutine herhjemme.

Aftenrutine

pHformula e.x.f.o cleanse = Jeg sværger til cremerens i alle former. Den slags ansigtsrens, der skummer, duer ikke for mig. Det kan godt være det fjerner alt skidtet, men det fjerner også den gode fugt, som jeg ikke er interesseret i at miste. Jo mere fugtgivende en rens er, jo mere tilfreds er min hud. Dvs. mere glød og færre udbrud. Jeg er blevet glad for den her fra pHformula, der er utrolig lækker og drøj i brug.

Maria Badescu Aloe Vera Toner = Den her toner fik jeg faktisk med i Sephora, som en lille tester, sidst jeg købte nogle produkter derinde. Jeg bruger toner hver aften for at fjerne det snavs rensen ikke fik med. Det er igen vigtigt, at den er fugtbaseret, og den her er så god, at jeg skal have fingrene i en større udgave.

Aftenrutine

Amazing Space Green Tea Mist = Ansigtsmisten, jeg ALDRIG skiller mig af med igen. Den er nærende og fyldt med hyaluronsyre, som fugtgiver dagen lang. Jeg bruger den både efter rens og toner, men også til sidst som et afsluttende ritual. Den indgår også i min morgenrutine og faktisk også i løbet af dagen. Jeg ved Bioeffect også laver en genial mist, som jeg glæder mig til at prøve.

Bioeffect 30 Day Treatment = Vi bliver ved Bioeffect, for de laver måske verdens bedste serum. Jeg tror ikke jeg kender nogle, der ikke bliver fan første gang de prøver den. Den giver gode resultater. Jeg oplevede mere gennemfugtet og glat hud med glød. Prøv den hver dag i 30 dage, som de anbefaler, og se selv hvad den kan udrette af mirakler.

Læs også:

Se vores badeværelse her. Ja, du læste rigtigt. En ægte badeværelsestour

Aftenrutine

Aurelia CBD Super Serum = En anden god serum, som jeg veksler imellem, sammen med både Bioeffect og en fra Amazing Space, er den her fra Aurelia. Aurelia har været fast inventar på min badeværelseshylde i 4 år efterhånden. Det er nærende og lækre ingredienser, som er så aktive, at de gør en synlig forskel.

Pai Rosehip Oil = Olien, som nærmest ikke behøver nogen nærmere introduktion. I ved hvor meget jeg elsker den. Se bare her.

Aftenrutine

Amazing Space Beauty Sleep Mask = Masken, som er kendt blandt kommende brude. Det er nemlig en maske, som udretter mirakler natten over, og derfor bruger mange den op til deres bryllupsdag. Man forstår godt hvorfor. Jeg bruger den ca. 1-2 gange ugentligt. Især når min hud er stresset, lidt trist eller når jeg har et udbrud eller to. Den dæmper irritation, og man vågner simpelthen med en glad og gennemfugtet hud. Et ekstra plus er den himmelske duft.

Mádara SOS Eyecream = Jeg ved det ikke er alle, der gider bruge øjencreme, men som jeg bliver ældre og mere træt, værdsætter jeg det mere. Den her har jeg brugt i et halvt år, og den er bare helt enormt god. Den trænger hurtigt ind, giver glatte øjenomgivelser og mere glød. Og så er den til at betale. Jeg er fan!

De aftener, hvor jeg har ekstra god tid, kommer den her og den her i brug. Det er rent velvære for mig og øger nærmest min livskvalitet. Jeg er en livsnyder ind til benet, og alle små hverdagstips, der kan gøre en forskel, suger jeg til mig.

Hvilke produkter har du i din aftenrutine, som du er særligt glad for? Måske et ritual eller to, som du vil dele?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments