Morgenrutine: Tørbørstning af ansigt

Tørbørstning af ansigt

Få en tørbørste til ansigtet til kun 79 kr. HER

Et ritual, jeg har tilegnet mig løbet af efteråret, men som jeg på INGEN måder har tænkt at stoppe med igen. Jeg er nemlig blevet fan af konceptet tørbørstning af ansigt. Til de af jer, der tørbørster kroppen, så er det samme koncept – bare med en børste velegnet til ansigtet.

Tørbørstning af ansigt og mit rare morgenritual

Fordi huden er sart, og endnu mere i ansigtet, kræver det en lidt andet type børste end dem man kender til kroppen. Jeg bruger den her geniale tørbørste, som er fantastisk, men jeg ved andre hudplejemærker også er begyndt at lave nogle. Det vinder mere og mere frem, hvilket kun understøtter de mange fordele.

Læs også:

VIL DU SE MIN MORGENRUTINE OG HVORDAN JEG BLIVER KLAR OM MORGENEN?

Men hvorfor tørbørster jeg overhovedet mit ansigt? Først og fremmest giver det liv til mit ansigt, som udstråler alt andet end energi om morgenen. Jeg får gang i blodcirkulationen, væske og hævelser, som man ofte har efter en nats søvn, bliver reduceret betydeligt og man får en virkelig fin glød. Det holder også udbrud og fine knopper nede. Jeg kan faktisk slet ikke komme på noget, der taler imod tørbørstning af ansigt.

Du skal dog være opmærksom på flere ting, når du tørbørster dit ansigt

1. Tørbørst ansigtet om morgenen for det optimale resultat. Dette skal gøres inden du vasker ansigt, dvs. som det allerførste.

2. Børst i blide cirkulære bevægelser. Gør det til et rart ritual, som du ser frem til hver morgen.

3. Børst både ansigt, hals og décolleté. Brug gerne et par minutter på det.

4. Kør børsten blidt rundt i hånden, når du er færdig, for at fjerne døde hudceller og snavs. Ca. én gang månedligt bør børsten vaskes.

5. Påfør en lækker ansigtsolie, som du opvarmer i hænderne inden. Jeg bruger p.t abrikoskerneolie fra SARD Kopenhagen, der er 100 % naturlig og ren, og som sørger for min hud er gennemfugtet og blød.

6. Gentag hver morgen, og du vil allerede efter 1-2 uger se resultater.

Som I kan se er det et utroligt simpelt og rart ritual. Det føles ikke som noget man skal overkomme, og når man først er kommet igang, er man hooked. I kan læse mere om tørbørstning af ansigt her, hvor jeg går mere i dybden med børsten. I kan også se min YouTube video her, hvor jeg deler mit hudforløb og bl.a. viser børsten frem.

I finder børsten til kun 79 kr. her.

Nogle af jer, der tørbørster ansigtet? Er I også blevet glade for det bløde morgenritual?

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments