“Er det dine egne negle?” Mine shellac negle og selvforkælelse i hverdagen

Shellac negle

Jeg har en afhængighed. Faktisk har jeg flere, men lige præcis den her er en jeg holder fast i på sjette år. Jeg ELSKER pæne negle. Især den slags, hvor andre gør dem pæne, da jeg ikke selv har samme talent eller tålmodighed.

Jeg taler selvfølgelig om de shellac negle, jeg får spørgsmål til relativt ofte. De lyder som regel ala “er det dine egne negle?”, “hvordan undgår du de knækker?” og “hvad koster det?”. Det er mine egne negle, ja. Jeg duer simpelthen ikke til forlængelse.

Shellac negle
Shellac negle

Jeg har prøvet det et par gange før, og jeg føler på ingen måder jeg kan bruge mine hænder, hvis der er forlængelse på. Der foretrækker jeg også mine egne negle på sådan et mellemstadie, hvor de ikke er helt korte, men heller ikke for lange, hvis det giver mening?

Jeg hverken filer eller plejer mine negle selv, udover den negleolie, der står på mit natbord. Jeg cykler faktisk bare forbi iLash & Brows hver tredje uge, og så fikser hun det der skal fikses. Jeg har også sjældent planlagt, hvordan det skal ende ud på forhånd, da Janni, der laver neglene på mig, altid har en god idé.

Shellac negle
Shellac negle

I går havde jeg faktisk et mål om pastelgule negle, men endte i stedet ud med 5 forskellige nuancer med stjerner og måne på (dem kan I se på stories lige her).

Lige med mine shellac negle har jeg ikke grænser for hvad der kan ske, og jeg er på ingen måder bange for det bliver for vildt. Det har, trods alt, kun tre ugers levetid, så jeg kan altid finde på noget andet skulle jeg blive træt af det.

Shellac negle
^ Neglene fra i går med små, fine stjerner på…  ?

Mine negle har det bedst med shellac på. Får jeg det fjernet igen, og begynder at ordne det selv, er det helt sikkert de knækker med det samme.

Det koster ca. 450 kr. med aftagning og ny shellac per gang, og det synes jeg er mere end rimeligt i forhold til den hverdagsluksus det er for mig.

Shellac negle

Således endte jeg ud med at skrive et helt blogindlæg om shellac negle, men nu jeg får relativt mange spørgsmål til dem, tænkte jeg et samlet svar var på sin plads.

Får du ordnet negle? Hvad er din hverdagsluksus? Massage, vipper, bryn, yoga eller noget helt andet?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Comment
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments