Årets BEDSTE skønhedsprodukter ifølge mig

Årets bedste skønhedsprodukter

Vi nærmer os slutningen af året. Det elsker min indre listefreak, da det betyder jeg i punktform kan få overblik over de foregående tolv måneder. Det kan være årets oplevelser, mine favorit outfits, refleksioner, erkendelser eller som i det her tilfælde = ÅRETS BEDSTE SKØNHEDSPRODUKTER (ifølge mig).

Læs også:
Overvejer du en tur til vidunderlige Antwerpen? Så får du min Antwerpen guide lige HER

Jeg kommer igennem en hel del, men jeg er også blevet langt mere kritisk i forhold til hvad jeg smører på min krop. Præcis ligesom jeg er det med mine børn. Alene ud fra ingredienslisten, kan jeg hurtigt få en idé om det vil være godt for os eller ej. Derfor føler jeg endelig også, i en alder af 33 år, at jeg ved hvad der virker for MIG.

Måske det også virker for jer? Eller måske det bare er interessant at se, hvad andre synes har været det bedste? Det kan også være du har et produkt, du synes virker godt for dig? I så fald må du endelig skrive en kommentar med DINE bedste skønhedsprodukter, så jeg kan udvide min horisont.

Lad os hoppe direkte til listen, hvor jeg ud fra hver eneste anbefaling har skrevet en lille bemærkning. Blot så I ved hvorfor jeg synes netop denne sag virker godt for mig.

Årets bedste skønhedsprodukter

Årets bedste skønhedsprodukter ifølge mig

Årets bodylotion = På sjette år må det stadigvæk være Kiehl’s Creme de Corps. Den virker bare altid. Jeg kender ikke nogen anden bodylotion, der fugter lige så godt. Derfor er den også altid på min ønskeliste.

Årets læbepomade = Weleda Skinfood til læberne er ala den klassiske 8 Hour. Den bare dufter og fugter bedre til en mere budgetvenlig pris.

Årets skønhedsredskab = Gua Sha til ansigtsbehandlinger – I kan læse meget mere her om hvorfor jeg anbefaler ansigtsruller og gua sha til alle.

Årets kropsolie = Derma Eco Woman Body Oil. Hold nu fast, den er god. Og så til prisen, hvor alle kan være med. Den fugter og indeholder kun gode ting. Det er bare sådan en god allround olie, der holder for altid.

Årets makeup favorit = Dior Forever Fluid Foundation. Jeg fik en prøve i Sephora tilbage i sommers og efterfølgende købte jeg den selv. Den har indtil videre holdt i 6 måneder, hvilket i den grad forsvarer prisen. Jeg ELSKER den. Huden bliver helt ensartet på den naturlige måde, hvor det ikke ligner man har noget på. Den giver glød og fugter, og huden holder sig frisk hele dagen. Det er sådan en man bare skal prøve.

Årets ansigtsrens = Aurelia Miracle Cleanser. Jeg dur ikke til renseskum. Det udtørrer og stjæler hudens naturlige fugt. Derfor er jeg mest til olierens eller cremerens. Den her fra Aurelia har jeg brugt i nogle år nu, og den virker så beroligende samtidigt med den gør det den skal.

Årets deodorant = My Moments Be Fresh Deo. God til prisen og så gør den jobbet til UG. Jeg vil så gerne elske de naturlige deodoranter, men det virker sjældent. Derfor er jeg så glad for jeg har fundet en, der gør.

Årets budgetvenlige = Sådan ca. alt fra Derma. Det var et par år siden jeg fik øjnene op for dem, og hvor er jeg glad for det. Jeg har nok tidligere haft den holdning, at produkter skal være dyre for at gøre godt, men det er i den grad ikke tilfældet. Jeg elsker at alle produkterne har de bedste certificeringer og jeg derfor med god samvittighed kan bruge det til hele familien.

Årets læbestift = Nilens Jord laver muligvis den bedste læbestift, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har 2 farver (+ den Nola har spist lidt af.. heldigt det er kemifri makeup uden noget som helst dårligt i sig), og de sidder så pænt. Det eneste problem er, at jeg drømmer om flere.

Årets behandling = Signe Heindorf Beauty Banana laver magiske ansigtsbehandlinger, der batter. Jeg er vild med hendes tilgang til huden og velvære. Det er ren magi.

Årets overraskelse = Weleda Skinfood er et produkt, jeg har hørt folk tale om i årevis, men som jeg ikke selv havde prøvet. Indtil nu. Hold nu fast, jeg forstår begejstringen. Det er sådan et produkt du smører tykt på inden du går i seng, og dagen efter er huden både mere fugtmættet og pænere at se på. Jeg bruger den også på knastørre hænder og rifter. Det bedste af det hele? Den koster KUN 60 kr. på tilbud lige nu.

Årets bedste skønhedsprodukter

Årets serum = Amazing Space Formula A serum. Serum er for mig noget jeg bruger i perioder. Jeg synes nemlig tit de virker lettere overflødige, men den her fra Amazing Space kan noget særligt. Det er især fugt, glød og opstramning, der er fokus på.

Årets hårprodukt = Arganolie til håret fra Björn Axen. Det tog mig godt tre år at bruge min sidste op, men jeg elsker den. Den lægger alle flyvske hår ned og gør det skinnende, men helt uden at fedte eller tynge. Ja, det er faktisk bare et musthave til mit hår.

Årets duftlys = Rituals laver de bedste duftlys. Jeg elsker dem og kan på ingen måder få nok af de beroligende dufte. Jeg plejer som regel at tænde et mens jeg arbejder, for at skabe afslappende rammer for det, der venter på mig.

Årets ansigtsoliePai Bioregenerate Rosehip Oil. Olien, som jeg anbefaler til alt og alle. Det er min favorit. Hver gang jeg har brugt det sidste, og ikke lige får købt en ny, så reagerer min hud. Den fugter, smidiggør og giver glød.

Årets middel mod pigtmentpletter = Verso Dark Spot Fix. Den lysner og hjælper effektivt til mod uønskede mørke pletter. I mit tilfælde de pigmentpletter, jeg har over læben og på kinderne. Den er lidt pebret, men altså virkelig effektiv, hvis man vil sætte ind mod pletterne.

Årets kosttilskud = Solarays Mælkesyrebakterier. Min mave og krop har det bare bedre, når jeg husker dem. Det er egentlig en simpel ting, men alligevel så givende for min krop.

Årets duft = CLEAN laver nogle af de bedste dufte. Punktum. Jeg er især glad for Simply Clean, som er en af deres nyeste tilføjelser til en ellers bred vifte af skønne dufte.

Årets solcreme = Rodial laver en genial ansigtscreme med solfaktor, som jeg er blevet meget glad for, og Derma er bare nummer et, når det kommer til resten af kroppen. Både os selv, men i den grad også de mindste.

Årets øjencreme = Madára Sos Eye Revive Cream. Øjencremen, der gør underværker for mørke rander og poser under øjnene. Den fugter virkelig længe og sørger for makeuppen sidder som en drøm.

Årets ansigtsmaske = Miracle Mask af Amazing Space. Masken, der er baseret på frugtsyre og som hjælper huden når den slår ud. Jeg bruger den et par gange ugentligt, og den sørger for at holde min hud fri for knopper og med masser af glød. Den kan godt prikke lidt lige når den kommer på, men den er altså helt sikker at bruge.

Årets bedste erkendelse = Selvom ovenstående måske ikke tyder på det, så har jeg lært, at man sagtens kan keep it simple. Man kommer langt med en god allround olie. Og læbestift kan redde meget. Mærk efter, prøv dig frem og anskaf dig kun de produkter du er ellevild med og som du faktisk får i brug.

Tadaa.. De bedste skønhedsprodukter i følge mig. Er I enige eller er der andre produkter eller ritualer, der har gjort sig fortjent til en kommentar nedenfor? Del endelig. Vil I gerne have flere af den her type indlæg i fremtiden?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments