I DAG ER DAGEN! Mit nye (skønne) projekt #trommehvirvel

/**/

Body gua sha sten

Øj, hvor har jeg glædet mig til at kunne lancere det her samarbejde. Det er noget, jeg har arbejdet på sammen med Lisa fra Beauty Banana siden det tidlige forår. Vi deler nemlig samme interesse for hudpleje og geniale hudredskaber, og på den måde kom vi på den her skønne idé sammen.

Jeg kan egentlig ikke huske hvordan vi blev enige om det var det vi skulle, men jeg kunne forestille mig det kom efter jeg endnu engang havde delt min begejstring for ansigtsruller og gua sha sten #skønhedsnørd.

Gua sha sten

Læs også:
Derfor elsker jeg naturlige hudredskaber til hjemmebrug samt lidt om hvorfor gua sha sten er så fantastiske

I ved at jeg elsker at teste skønhedssager. Nogle vinder ind og andre gør ikke. Jeg elsker at blive klogere. På den nyeste udvikling og sandheden bag. Jeg går ind for effektive produkter, der reelt set gør en forskel og som har aktive ingredienser bag sig med en dokumenteret effekt. Hudpleje behøver virkelig ikke være kompliceret. Især ikke, når man først finder ud af hvad der virker.

Det skal gerne være simpelt og effektivt at pleje sin hud (og med synlige resultater)

Lisa er selvfølgelig en af grundene til jeg har styr på min hud. Den har aldrig haft det bedre. Men udover en ansigtsbehandling ca. hver 6 uge, så har jeg også mine effektive og simple ritualer herhjemme. Et af de redskaber, jeg har haft bedst erfaring med, og som jeg har brugt i års tid, og derfor gennemtestet på alle leder, er gua sha stenen i rosakvarts.

Body gua sha sten

^ Body Gua Sha – Detox og Anti-cellulite kittet fåes her

Gua sha har været på alles læber i noget tid. Problemet er dog, og som er en af grundene til vi har kastet ud i det her projekt, at folk ikke ved hvor de skal starte.

Stenen ser ved første øjekast måske lidt mærkelig ud. Hvordan bruger man den? Skal man bruge et bestemt produkt til stenen? Og hvad effekt giver den? Kan det betale sig? Gode spørgsmål, som kræver svar. Det skal være nemt og effektivt. Ellers gider folk ikke prioritere den tid derhjemme.

^ I videoen ovenfor viser jeg på simpel vis hvordan jeg bruger Gua Sha stenen i min hudplejerutine.

Jeg har selv været der. Jeg gider kun at indføre ritualer, som jeg synes er rare og overskuelige. Og gerne nogle jeg kan lave imens jeg laver andre ting. Eksempelvis i sofaen, når jeg ser serier. Så går alt op i en højere enhed.

Gua sha sten

Body gua sha sten

Geniale Beauty Tool Kits: Sammensat og testet af os

Derfor er jeg så uendelig stolt over, at vi fra i dag af kan tilbyde fire skræddersyede Beauty Tool kits til jer, som gør det ultra nemt at komme godt igang derhjemme. Hver gua sha eller ansigtsrulle er sammensat med et ansigtsprodukt, der arbejder sammen med redskabet, så du får den optimale effekt.

Heriblandt Gua Sha Face Workout, der kan anvendes af alle hudtyper (også sensitiv hud). Men også et Gua Sha Glow kit til at opnå den fineste glød, et Skinroller Stay Clear kit beregnet til uren hud og ikke mindst et Body Gua Sha Anti Cellulite kit mod appelsinhud (som gør underværker.. tro mig).

Gua sha sten

^ Gua Sha – Face Work Out kittet (til alle hudtyper) fåes her

Der er noget til alle hudtyper og alle behov, og med tiden udvider vi, hvis det giver mening. Men til at starte med vil vi gerne holde det overskueligt.

Videoen i indlægget er lavet for at vise Gua Sha Face Workout kittet i aktion. Jeg viser helt specifikt hvordan jeg bruger den, hvad den gør godt for og ikke mindst de utallige måder hvorpå du kan bruge det. Fx. mod hævet ansigt, grå og trist hud, spændinger og til at få et naturligt ansigtsløft.

Body gua sha sten

Hvilke mærke er produkterne af og hvordan har I udvalgt det rigtige?

Der findes utallige hudplejebrands derude, men nogle gør det bare ekstra godt indenfor det her felt. Derfor var vi heller ikke i tvivl om vi skulle anvende både krystalsten og produkter fra Amazing Space. De er og bliver fantastiske, og jeg kender ikke nogle, der ikke fortsætter med deres produkter, når først de er gået i gang.

Det var vigtigt for os, at have nogle produkter med dokumenteret effekt med i kittet og ikke blot en billig basisolie. Derfor vil man også opleve nogle synlige og flotte resultater, hvis blot man får det prioriteret nogle gange ugentligt.

Gua sha sten

Der skal være en fordel ved at vælge et sammensat beauty tool kit

Der skal være en fordel ved at vælge et sammensat kit ud fra vores anbefalinger, og derfor er der selvfølgelig også en god rabat at hente ved at købe det samlet. Derudover skal man gerne komme godt for start, så man holder fast i den gode rutine.

Stenen holder for altid (men husk at rense den af efter brug og IKKE at tabe den.. jeg taler af erfaring, hehe), og produkterne er også drøje i brug.

Gua sha sten glow

^ Gua Sha – Glow kittet (den jeg primært bruger herhjemme) fåes her

Jeg håber sådan I vil tage godt imod mit lille skønhedsprojekt. Det er et hjertebarn for mig, og jeg glæder mig sådan til at rådgive og hjælpe jer på vej, så I kan opnå samme følelse af afspænding og ikke mindst se synlige resultater på jeres hud.

Skinroller obsidian

^ Skin Roller – Stay Clear kittet (god til uren og tilstoppet hud) fåes her

Så hvis du selv har overvejet at kaste dig ud i gua sha eller skinroller trenden, eller blot mangler den gode gave til din veninde, mor, kollega eller søster, så synes jeg personligt det her er gaven, der giver anledning til et rart og givende ritual derhjemme. Der er altid gratis fragt, og jeg ved Lisa pakker ind og leverer på fineste vis, så I enten kan forkæle jer selv eller give videre til en du holder af.

Endnu engang. Tak fordi I læser med, tak fordi I inspirerer mig til at prøve nye ting af og tak fordi I altid støtter mig. Jeg håber sådan, at det her kan vokse sig stort og give andre følelsen af en sund og glad hud med glød.

Skønhed og hudpleje er på mange områder min passion. Jeg elsker at nørde det, og jeg glæder mig sådan til at høre hvad I synes om vores kits?

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

    1. Yay! Der er så mange, der allerede har klikket det hjem og skrevet 🧡Jeg håber du bliver glad for det. En ansigtsrulle kan virkelig også noget, men gua sha har en særlig plads hos mig 😍