Garderobeinspiration: Efteråret nærmer sig

Garderobeinspiration: Efteråret nærmer sig 1

Annonce for Ellos

Hold nu op, hvor sommeren hurtigt er fløjet forbi. Jeg kan næsten ikke klare tanken om der venter os mørkere dage og køligere temperaturer, hvis ikke det lige var for efterårstøjet. Det er muligvis min yndlings årstid, når det kommer til at iføre mig gode garderobefund. Alt er bare pænere, når man kan kombinere strik, jeans og lag-på-lag med løse jakker og strømpebukser. Er du også mest til efteråret på garderobefronten?

Rabatkode til dig og alle sagerne nedenfor

GOD NYHED: Ellos har, som altid, en masse pæne nyheder i august, og det hele til at inkorporere i efterårsgarderoben. Lige nu får du 33% i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 435472 (inklusive mange brands). Derudover giver koden yderligere 5% på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Jeg har teamet op med Ellos en del gange, og her i 2021 er ingen undtagelse. I har taget så godt imod mine inspirationsindlæg de sidste par måneder, at vi fortsætter rejsen sammen i år.

Som altid håber jeg du kan bruge det? Om ikke andet til inspiration uden at sprænge budgettet. Der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 31/8.

I år vil jeg eje en beige og klassisk uldfrakke. Måske kommer det med alderen? Altså behovet for det simple og klassiske? Jeg synes i hvert fald det er smukt, og lige præcis den her rammer plet.

Den grønne kjole er ufattelig smuk og helt perfekt med sin simple form og pæne grønne nuance. Den kunne jeg sagtens se mig selv bo i hele efteråret.

Strikkjolen er så pæn, at den allerede er klikket hjem. Jeg kan godt mærke at efteråret giver mig lyst til mere at eje en simpel garderobefund i blide nuancer. Den her er bare fin!

Alligevel har der sneget sig en grøn skjorte ind. De neutrale farver kombineret med noget mere pang, er lige noget for en farvelade som mig.

Jeg mangler en hvid skjorte, som jeg både kan bruge under bluser, strikveste og stropkjoler. Den her går til det hele.

Jeg ejer faktisk ikke noget med striber. Endnu. En klassisk stribet bluse klæder alle og gør sig især godt til efteråret med varm kakao, gyldne blade og sensommersol.

Hvilke af ovenstående er du mest til? Det beige frakke? Den grønne kjole? Strikkjolen?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments