6 flatterende badedragter og bikinier, jeg godt gad gå sommeren i møde i

6 flatterende badedragter og bikinier, jeg godt gad gå sommeren i møde i 1

Annonce for Ellos

Sommer, sol, bare ben, iskold rosé, duften af grill, havdyp, solcreme og uendelige aftener. Det er ikke helt skidt at holde ferien hjemme i det danske, tænker jeg. Dansk sommer kan bare noget helt særligt.

Til det har jeg atter engang fået lov at lege “stylingekspert”, og finde nogle af mine favoritter blandt de skønne nyheder hos Ellos. I har taget så godt imod mine garderobeindlæg de sidste tre måneder, at vi fortsætter rejsen sammen.

Rabatkode til dig og alle de fine badesager længere nede i indlægget

I denne måned er der fokus på badetøj, da varmen efterhånden er til ugentlige strandbesøg og dertilhørende badning. Det er altsammen pænt, flatterende og farverigt, og lige som jeg foretrækker det. Jeg har både badedragter med, men også bikinier med højtaljede trusser, da jeg i den grad synes det gør noget godt for mig.

GOD NYHED: Ellos har en masse fine nyheder i anledningen af sommeren. Lige nu får du 33 % i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 415447 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5 % på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Det er altså en fin måde at opgradere badetøjet på uden at sprænge budgettet, og der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 30/6.

Tak fordi du støtter op om min blog og tager så pænt imod de samarbejder, jeg vælger til.

Det er en fornøjelse at kigge deres nyheder igennem og vælge det swimwear, jeg godt gad gå sommeren i møde i. Og når rabatkoden samtidigt tager så meget af prisen, at de fleste sæt koster under 200 kr., er det også en god måde at få udskiftet lidt af det gamle badetøj derhjemme.

Mine favoritter..

Jeg elsker badedragter, der går lige over, og som har aftagelige stropper. Jeg synes det er så elegant. Den her badedragt med leopardmønster er bare smuk.

Jeg er blevet stor fan af bikinier med højtaljede bikinitrusser. Det giver mig 50’er vibes og gør gode ting for min krop. Den blomstrede bikini er drønpæn. Den finder du her.

Jeg føler mig 100 % tilpas i badedragter, og derfor har jeg fundet hele 4 stk. som jeg godt gad svømme rundt i i år. Den gule prikkede badedragt er lige mig. Jeg søger mod alt gult for tiden, da det giver mig associationer til sommer og varme.

Den blomstrede badedragt er i samme mønster som bikinien og mindst lige så smuk. Især rygdetaljen, som kan noget helt særligt.

For ikke at tale om den rustrøde draperede bikini. Man kan tilmed tage skulderstropperne af bikinitoppen, så man ikke får streger fra solen (omend jeg forsøger at holde mig mest i skyggen).

Man går heller aldrig galt i byen med en pæn sort badedragt. Jeg elsker farver i garderoben, men jeg skal som minimum eje en sort bikini eller badedragt. Det er en klassiker man kan slide op. Sådan en bliver jeg aldrig træt af.

Hvilket af ovenstående sager er du mest til? Bikini eller badedragt?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments