Jeg drømmer om: Til jul, nytår og alt derimellem

Jeg drømmer om: Til jul, nytår og alt derimellem 1

Annonce for Ellos

Så blev det december.. Julemusikken har sneget sig ind på min Spotify, jeg har fundet julepyntskassen frem fra kælderen og børnene er allerede igang med hver deres chokoladejulekalender.

Med andre ord. Det bliver rart og tiltrængt ovenpå et langt 2020. Jeg har dog ikke de store planer udover et par julefrokoster med de allernærmeste. Og til det + juledagene, og ikke mindst nytårsaften hos min forældre, der ENDELIG kommer hjem fra Qatar, vil jeg gerne iføre mig glimtende og pæne bløde sager.

Rabatkode til dig og alle de fine sager længere nede i indlægget

GOD NYHED: Ellos har en masse fine nyheder i anledningen af jul, nytår og de måske få festlige indslag, du har planlagt. Lige nu får du 33% i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 425426 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5% på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Jeg har efterhånden teamet op med Ellos en del gange, og her i december er ingen undtagelse, hvor jeg atter får lov til at dele en rabatkode til deres pæne nyheder. I har taget så godt imod mine garderobeindlæg de sidste par måneder, at vi fortsætter rejsen sammen lidt endnu.

Det er altså en fin måde at opgradere fest- og hverdagsgarderoben uden at sprænge budgettet, og der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 31/12.

Jeg faldt straks over den grønne top i det skinnende materiale. Den ser meget eksklusiv ud, og jeg vil sagtens kunne bruge den i festlig lag med høje hæle, men i den grad også til hverdag med bløde strikbukser og et par sneakers. Jeg har tilmed spottet den på flere af de højtstående modeprofiler her i Danmark, og jeg forstår godt hvorfor. Den kan noget særligt.

Den lette grågrønne kjole er bare smuk. Det ligner ikke et materiale der krøller, hvilket er et must for mig. Den vil være ekstra pæn over et par farverige strømpebukser.

Glimmerblusen med rullekrave vil fungere godt til mine højtaljede bukser. Jeg elsker den draperede front, der lige giver det ekstra. Den skal helt sikkert herhjem og bo.

Strikvesten er et must i min garderobe. Både fordi det er koldt og praktisk, men også fordi den kan bruges til alle de toppe og skjorter, der er for kolde at tage i brug nu. Den er også pæn over de kjoler, jeg allerede ejer.

Jeg vil dog i det her tilfælde sætte den sammen med de bløde bukser, som Ellos netop har fået hjem på shoppen. Wauw, de er pæne i den brune nuance!

Sidst men ikke mindst kjolen, der har taget Instagram med storm. Den er så ufattelig smuk, og vil redde mig ud af min tøjkrise både juleaften og den til nytår. Jeg er vild med den!

Hvilke af ovenstående er du mest til? Den grønne skinnende top, som jeg har forelsket mig i? Den mørkeblå kjole? De bløde brune bukser?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Comment
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments