Efterårsfristelser (ting og sager på min ønskeliste)

Efterårsfristelser (ting og sager på min ønskeliste) 1

Jeg elsker efterår.. Strik, varme frakker, huer og lag på lag. Alligevel har jeg en kæmpe tøjkrise lige nu – til trods for jeg både har strik, uld og støvler i min garderobe. Det er bare som om min hjerne ikke kan omstille sig fra sommertemperaturer til kulden. Sæsonskiftet er gået meget stærkt eller er det bare mig?

Jeg synes jeg ser lidt halvkikset ud i det meste. Jeg kan ellers gå hjemmefra og være glad for min sammensætning, men hen ad dagen synes jeg som regel jeg ser fjollet ud.

Jeg hader den følelse. Hvor jeg føler, at jeg har mulighederne for at skabe et outfit, jeg føler mig tilpas i, men alligevel ikke formår det. Derfor er jeg gået back to basic, og går nok meget i det samme hele tiden. Nemlig det der virker.

Og det tænker jeg er godt at få med, nu vi taler ønsker og drømme. Man kan have nok så skønne sager i sit skab, men det betyder ikke det fungerer eller man føler sig tilpas. Det handler om den indre følelse, og den venter jeg stadig på. Imens har jeg det rigtig rart i mine jeans, strik og frakke. Simpelt og godt.

Jeg har derfor lavet en ønskeliste ud fra det der fungerer her, fordi jeg lige nu har en idé om hvad jeg er til. Jeg har lyst til at gennemgå hele min garderobe og fjerne alle mønstre og farver, hvilket er helt skørt, når nu jeg elsker farver så højt. Jeg gør det selvfølgelig heller ikke, da det nok bare er en efterårsfase og helt sikkert naturligt når nu vi er mere indenfor.

I får derfor et lille overblik over hvad jeg er glad for og drømmer om lige nu.

Jeans. Selvsagt. Jeg bor i dem.. Og så drømmer jeg om en stor uldfrakke i en smuk sart farve. Den der hat, der pludselig ligner et bryst (!!), når jeg sætter den ind i en collage, er virkelig pæn på. Jeg har spottet flere med den rundt omkring i byen. Jeg er dog for nærig til at betale det den koster, selvom den er i cashmere.

Smykkerne fra Enamel Copenhagen får mit hjerte til at banke ekstra hurtigt. Et enkelt boligønske har sneget sig med. Plakaten vil jeg købe på stedet, hvis den blev lavet i større størrelser. Den er SÅ pæn!

Udover ovenstående er jeg vild med jordfarver, kjoler udover bukser, store støvler og alt i strik lige nu. Jeg holder det ret simpelt, men det fungerer okay.

Hvad har du kig på lige nu? Både efterårssager, nye sager, genbrugssager eller oplevelser. Del endelig, så jeg kan tjekke det ud.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments