Månedsønsker i en kold tid

Månedsønsker i en kold tid 1

Annonce for Ellos

Kulden har for alvor indtaget Danmark, og selvom jeg mest af alt drømmer om forår og lysere tider, så kan jeg så småt tænke i garderobefund, der både fungerer i kuldegrader, men også den kommende tid. Forhåbentligt er det forår før vi får set os om. Jeg trænger i hvert fald til det.

Hvor er jeg egentlig taknemmelig for webshops og dertilhørende inspiration, når jeg atter sidder godt placeret i sofaen. Det er på mange måder min form for afkobling. Jeg elsker at lave collager og sammensætninger. Det gør mig helt og aldeles skarp på hvad jeg mangler og hvad der vil fungere med det jeg allerede har hængende. På den led undgår jeg også fejlkøb.

Rabatkode til dig og alle de fine sager nedenfor

GOD NYHED: Ellos har en masse fine nyheder her i februar. Lige nu får du 33% i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 435403 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5% på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Jeg har efterhånden teamet op med Ellos en del gange, og her i 2021 er ingen undtagelse. I har taget så godt imod mine inspirationsindlæg de sidste par måneder, at vi fortsætter rejsen sammen lidt endnu.

Det er altså en fin måde at opgradere garderoben henover de kolde måneder uden at sprænge budgettet, og der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 28/2.

Jeg er blevet svært glad for jeans igen. Især efter jeg har fundet nogle gode modeller med stretch i, så det slet ikke føles stramt eller ubehageligt. De her jeans er SÅ pæne. Jeg er vild med 1970’er viben. Det er generelt et årti, jeg finder vældig meget inspiration i.

Sådan en groftstrikket trøje kan lidt af hvert. Den er perfekt under veste her i vinterperioden, men også ualmindelig fin over en kjole, når vi nærmer os foråret.

Kjolen ligner faktisk en jeg har herhjemme, og jeg har med tiden lært at holde af det materiale, fordi det holder sig pænt uanset hvor krøllet jeg bliver. Derudover har den en perfekt længde. Jeg forestiller mig at bruge den med jeans og støvler under.

Den her skjortejakke er som lavet til mig med sine fine pastelfarver. Nøj, den er pæn (og varm med sin uld i sig). Den går til det hele. Over kjoler, bluser, skjorter. You name it.

Denimskjorten er en tendens, jeg vil tage til mig i år. Det er pænt og klassisk uden det bliver for kedeligt. Jeg synes det giver lidt coolness til et hverdagsoutfit.

Støvlerne er indbegrebet af det jeg har brugt hver eneste dag de seneste måneder. Jeg elsker chunky støvler tendensen. Både fordi de gør sig ualmindeligt godt til den danske vinter, men også fordi det bryder et outfit og gør det lidt mere hverdagslækkert.

Hvilke af ovenstående er du mest til? Den pastelfarvede skjortejakke? De pæne jeans med stretch? Støvlerne?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments