6 basiskøb, der går til ALT i din garderobe

6 basiskøb, der går til ALT i din garderobe 1

Annonce for Ellos

Man skulle ikke tro vi skriver maj måned, når jeg kigger ud af vinduet. Der har været meget regn og kulde, og det indbyder ikke helt til bare ben, lette jakker og solbriller endnu, vel? Heller ikke selvom vi alle er et sted, hvor det bare gerne må blive godt vejr de næste mange måneder. Jeg vil gå så langt som at sige vi trænger!

Jeg drømmer stadigvæk om sommeren 2018, som jeg desværre ikke helt fik nydt nok, da jeg havde et spædbarn, jeg prøvede at skærme for hedebølgen. Men i år er jeg klar på hele pakken.

Jeg har tilmed godt styr på garderoben. Mange ting går igen fra sidste år, men hvad jeg til gengæld ikke har styr på er basissagerne. Jeg mangler simple pæne bukser, toppe med rib og gode lette bluser.

Heldigvis elsker jeg at lave collager og sammensætninger i mit billedprogram. Det gør mig aldeles skarp på hvad jeg mangler og hvad der vil fungere med det, jeg allerede har hængende. På den led undgår jeg også fejlkøb. Jeg håber selvfølgelig du også kan bruge inspirationen? Der skal ikke meget til for at ændre udtryk, og ikke mindst føle man får en ny garderobe.

Rabatkode til dig og alle sagerne nedenfor

GOD NYHED: Ellos har en masse fine nyheder her i maj. Lige nu får du 33% i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 435429 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5% på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Jeg har efterhånden teamet op med Ellos en del gange, og her i 2021 er ingen undtagelse. I har taget så godt imod mine inspirationsindlæg de sidste par måneder, at vi fortsætter rejsen sammen her i år.

Det er altså en fin måde at opgradere basisgarderoben uden at sprænge budgettet, og der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 31/5.

Jeg har noget med rib i alle former. Kjoler, toppe, bukser, hvilket ovenstående collage måske også vidner om. Den pæne kjole her fungerer under en blazer, over et par jeans og især også dressed up til en aften ude.

Den solgule top er aldeles pæn. Jeg fanger mig selv i at gå efter fund i den slags stof – lidt ala bæk og bølge. Jeg har erfaret det fungerer for mig, fordi det er helt umuligt at krølle. Og så går toppen bare til alt. Gul (og grøn) er mine farver i år.

Cardiganen minder mig om den slags min mor gik i i 1990’erne. På den gode måde. Der er noget skødeløst over et par jeans og en let cardigan skubbet ned i bukserne. Jeg er vild med det.

Bukserne må jeg eje. De er (selvfølgelig) også i rib og lige det jeg har ledt efter. Jeg er bare bedst til løse bukser og jeans. Jeg kan lige se det for mig med en farverig løs t-shirt til.

Kjolen vil jeg normalt ikke betegne som et basiskøb, men jeg er vild med formen og mønstret. Den vil gå til alt det, jeg allerede ejer. Støvler, sneakers, jakker. Den er flot!

Basistoppe i alle afskygninger. Jeg er vild med dem. Især den slags i rib, der holder formen og bare sidder flot. Jeg bruger næsten altid en top under bluser og kjoler. Det føles bare bedst.

Hvilke af ovenstående er du mest til? De ribstrikkede bukser? Basistoppen? Den fine kjole?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments