SMUKT badetøj, jeg drømmer om at iføre mig

SMUKT badetøj, jeg drømmer om at iføre mig 1

Annonce for Hunkemöller

Vi står midt i den dejlige højsommer, og jeg har hørt en lille fugl synge om, at det gode sommervejr returnerer meget snart. Øj, hvor jeg glæder mig! Hvad bedre end at bruge dagene op til på at klikke flot kvalitetsbadetøj hjem, som vi kan iføre os på de mange kommende strandture?

Jeg har fundet et hav af pæne sager. Heriblandt både bikinier, strandtøj, strandkjoler og badedragter, som jeg alle gerne vil eje og hoppe i, så snart solen kigger frem igen.

1. Sort badedragt 2. Rød bikini 3. Hvid strandkjole 4. Grøn bikini 5. Sort bikini 6. Prikket badedragt

Jeg elsker især de højtaljede bikinitrusser, de farverige bikinitoppe og flatterende badedragter. Ja, det hele er skabt til kvindekroppen – uanset om du foretrækker bikini, badedragt eller begge dele.

Jeg håber I kan finde en masse inspiration i indeværende indlæg – hvad end du er på udkig efter en bikini eller badedragter. Sidstnævnte holder jeg fast i. En badedragt er altid klassisk, smuk og flatterende, hvis du spørger mig.

Om bare få uger skal jeg nemlig på ferie i Rom, og som altid skal vi forbi de lækre italienske strande. Jeg glæder mig allerede til at fylde kufferten med flot og flatterende badetøj, der gør jeg føler mig totalt tilpas og lækker.

Udover smukt badetøj finder du OGSÅ både frækt undertøj, shapewear, sport bh, ja, selv en amme bh hos Hunkemöller. Og som prikken over i’et, så leverer de bare den bedste service i de mange fysiske butikker. Alle de gange, jeg har været forbi, er jeg blevet målt, så jeg er sikker på det hele sidder som det skal.

Er du til bikini eller badedragt? Eller måske begge dele?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments