Blødt, behageligt og lige til ønskelisten

Ellos rabatkode

Annonce for Ellos

2020 var året, hvor det blev moderigtigt at gå i joggingtøj. Det klager jeg ikke over. Og jeg baserer ellers ikke mit tøjvalg på mode, men jeg er meget begejstret for at det har vundet indpas over alt. Det bløde, rare tøjvalg. Lad os endelig tage det med ind i 2021.

Jeg er med på, at det ikke er alle arbejdspladser, der tillader sådan et outfit, men om ikke andet kan man hoppe i det på sine fridage, hvis man er til den slags. Altså tøjet. Fridage elsker vi alle.

Jeg kan personligt se mig selv bo i alle ovenstående sager henover vinteren. Især nu hvor der ikke er nogle festlige stunder på programmet. Jeg har absolut ingen grund til at dresse op her i januar, og sikkert heller ikke de kommende måneder, så hvorfor ikke bare gør det nemt, behageligt (og pænt)?

Rabatkode til dig og alle de fine sager nedenfor

GOD NYHED: Ellos har en masse fine nyheder i anledningen af det nye år. Lige nu får du 33% i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 435401 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5% på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Jeg har efterhånden teamet op med Ellos en del gange, og her i 2021 er ingen undtagelse. I har taget så godt imod mine garderobeindlæg de sidste par måneder, at vi fortsætter rejsen sammen lidt endnu.

Det er altså en fin måde at opgradere garderoben henover de kolde måneder uden at sprænge budgettet, og der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 31/1.

I efteråret købte jeg en teddyjakke, som en del af jer har efterspurgt et link til. Den blev dog udsolgt ufatteligt hurtigt, men den her fra Ellos ligner en hel del. Jeg bor i min. Både under vinterjakken, når det er ekstra koldt, men også indendørs, over en top eller tynd skjorte.

Ellos formår at lave kjoler og toppe ud af et materiale, jeg elsker. Jeg er ellers normalt ikke til sort, men når det kommer i så flot et materiale er jeg all in. Jeg vil bruge toppen sammen med et par højtaljede bukser eller et par bløde strikbukser med teddyjakken over. Og se lige ryggen på den. Nøj, hvor er den smuk!

Skjortejakker er i den grad en ting, som er flyttet ind i mit skab. De duer nemlig langsigtet, fordi de til forår og sommer kan agere udendørsjakke, men også allerede nu, da de opgraderer ethvert et outfit. Den her skjortejakke er klassisk, blød og virkelig pæn.

2021 er et år i selvkærlighedens tegn. For mig betyder det mere yoga og hyggetøj. Den her top vil jeg både bruge til yoga eller som en del af afslapningsgarderoben.

Dyreprint er vokset på mig, og jeg tror helt klart vi vil se mere af det i år. Kjolen her har en tilpas længde, kan både dresses op og ned og er bare hverdagsfin.

Joggingsættet er indbegrebet af hygge, afslapning, men stadig tilpas fint til at rocke til hverdag med sneaks og en pæn frakke.

Hvilke af ovenstående er du mest til? Den varme teddyjakke? Den sorte top med struktur? Det bløde joggingsæt?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Follow my blog with Bloglovin

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments