6 pragtfulde sommerkjoler til den danske sommer

6 pragtfulde sommerkjoler til den danske sommer 1

Annonce for Ellos

Er du nede i gear? Den danske sommer er slet ikke så slem, selvom de fleste af os bare er herhjemme. Når solen skinner, som den i den grad har gjort den seneste tid (bortset fra de sidste par dage), så er der næsten ikke et sted jeg hellere vil være.

De lange sommeraftener og ikke mindst de bare ben i de smukke lette sommerkjoler. Og især sidstnævne er min favorit på denne årstid.. Kan man få nok af smukke, luftige sommerkjoler? Jeg kan ikke. Især ikke når Ellos igen disker op med den ene fine sag efter den anden.

Rabatkode til dig og alle de fine kjoler længere nede i indlægget

GOD NYHED: Ellos har en masse fine nyheder i anledningen af den danske sommer. Lige nu får du 33% i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 415448 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5% på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Jeg har efterhånden teamet op med Ellos en del gange, og her i juli er ingen undtagelse, hvor jeg atter får lov til at dele en rabatkode til deres fine, fine nyheder. I har taget så godt imod mine garderobeindlæg de sidste par måneder, at vi fortsætter rejsen sammen.

Det er altså en fin måde at opgradere garderoben uden at sprænge budgettet, og der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 31/7.

Jeg har scrollet og trykket gem på flere af de pæne kjoler. Ikke mindst den her jordfarvede sag, som er sådan en, der går til lidt af det hele. Sandaler, som jeg lever i lige nu, og ikke mindst sneakers.

Den mintfarvet kjole med slids kalder på varme tider. Nøj, den er flot. Især parret med en hvid denimjakke som på billedet. Ikke at jeg tror det bliver nødvendigt med det danske sommervejr.

Den gule kjole er noget af det pæneste jeg har set fra Ellos’ side. Nøj, den er smuk. Jeg elsker de lidt pompøse ærmer og strukturen i stoffet. Den har tidligere været udsolgt, men nu er den tilbage, og den skal herhjem og bo.

Jeg plejer egentlig at gå udenom de sorte kjoler, men den her sag kan noget særligt med sine prikker. Og så er snittet pænt.

Jeg fandt den sørme også i en lysere udgave med blomster. Jeg elsker kjoler, der skærer på den måde. Både ved skuldrene, men også taljen der bliver fremhævet.

Den lange draperet kjole er så smuk! Draperinger er generelt altid et hit her, da det fremhæver de gode ting. Og så elsker jeg kjoler der har den længde. Det ser elegant ud, men kan samtidigt dresses ned med flade sandaler eller sneakers.

Hvilke af ovenstående kjoler er du mest til? Den gule kjole fra Ellos, som jeg har forelsket mig i? Kjolen med prikker? Den draperede?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments